FUELtank: Sitran megatrendi-katsomo

Maailma kuohuu ympärillämme, kriisit ja yllätykset seuraavat toisiaan. Tulevaisuus näyttää sumealta. Nyt on entistäkin tärkeämpää ymmärtää muutosten kokonaiskuvaa ja toimia toivotun tulevaisuuden eteen.

Tervetuloa seuraamaan torstaina 12.1. klo 13 – 15.30 Sitran Megatrendit 2023 -julkistustilaisuutta Xamkin Kouvolan kampukselle. Tilaisuudessa saat katsauksen tulevaisuuteemme voimakkaimmin vaikuttaviin laajoihin kehityskulkuihin sekä tulevaisuuteen liittyviin mahdollisuuksiin ja vaikuttamisen paikkoihin. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille tulevaisuudesta ja yhteiskunnallisesta muutoksesta kiinnostuneille.

Tilaisuudessa katsomme Megatrendit 2023 -verkkolähetyksen, jonka jälkeen pureskelemme megatrendejä yhdessä FUELtankin tapaan. Varaa siis jo päivä kalenterista ja käynnistä uusi vuosi megatrendien parissa! Ennakkoilmoittautumista ei vaadita. Tilaisuus on maksuton ja järjestetään suomeksi.

Tapahtuma järjestetään Xamkin Kouvolan kampuksella FUELissa, joka sijaitsee ravintola Pajan alakerrassa osoitteessa Kuuselankatu 1. Parkkipaikkana toimii Xamkin päärakennuksen parkkipaikka Paja-rakennuksen vieressä.

Muista somessa #Megatrendit ja @SitraFund

 

Ohjelma

13:00 Megatrendit 2023 -lähetys alkaa
Musiikkiesitys: Kaikki hyvin

Antti Autio

Avauspuhe: Tulevaisuus on reilu, kestävä ja innostava

Katri Vataja Sitra

Megatrendit – ymmärrystä yllätysten aikaan

Mikko Dufva, Sitra

Paneelikeskustelu

Niklas Kaskeala / Compensate, Emmi Nuorgam / Vaikuttavuustuottaja, Hanna Smith / Etyj

Musiikkiesitys: Lisää ääntä

Antti Autio

14:15 Lähetys päättyy

Megatrendien pureskelua FUELtankin tapaan

15:30 Tilaisuus päättyy

FUELtank banneri

Mikä on FUELtank?

FUELtank on tapahtumien sarja, joka sisältää teemaan sopivia inspiroivia ja herätteleviä puheenvuoroja, esityksiä, kokeiluja ja työpajoja. Tapahtuman järjestää Xamkin Luovien alojen tutkimusyksikkö ja mukana on tutkimus-, kehitys- ja innovaatiohankkeita sekä eri alojen asiantuntijoita ja ulkopuolisia esiintyjiä.

Mikä on Luovien alojen tutkimusyksikkö?

Olemme monialainen tiimi, joka yhdistää luovan talouden muiden alojen kanssa. Tavoitteenamme on etsiä tulevaisuuden kilpailukykyä ja hyvinvointia luovuuden ja monialaisuuden avulla. Joukostamme löydät esimerkiksi muotoilun, hyvinvoinnin sekä luovan liiketoiminnan osaajia. Tutustu meihin täällä.

Mitä luovat alat ovat?

Luovat alat käsittävät niin graafisen suunnittelun, digipelaamisen kuin musiikkifestivaalitkin. Lue lisää luovista aloista täällä.