Game Week

Tervetuloa tutustumaan pelien maailmaan!

Koko viikon kestävästä tapahtumien sarjasta löytyy jokaiselle jotain. Olit sitten pelien käyttäjä, tekijä tai vaikka vain hitusen kiinnostunut siitä, mistä tässä kaikesta on kyse – saat mahdollisuuden kurkistaa esiripun taakse, kokeilla ja kuunnella huipputekijöiden kokemuksia ja ajatuksia pelien tulevaisuudesta. Peliviikko huipentuu Creative World seminaariin 8.–9.11.2018, jossa alkuviikon pelintekijöille suunnatun Rapu Game Jamin voittajat valitaan ja palkitaan.

Kouvola avautuu ympäri kaupunkia kaikenikäisille ja taustaisille uteliaille, jotka haluavat elää tässä päivässä, hyvää huomista luoden. Peliviikot kokoavat Kouvolan seudun toimijoita julkiselta, yksityiseltä ja kolmannelta sektorilta sekä haastavat osallistumaan yhteiseen tekemiseen.

Erityisenä teemana tänä vuonna on kansalaisten hyvinvointi ja palvelut, joihin pelialan opiskelijat, nykyiset ja tulevat alan ammattilaiset samalla tuottavat uusia, pelillisiä ratkaisuja yhteistyöpartnereillemme.

Peliviikkojen monipuolinen ohjelma täydentyy alkusyksyn aikana tälle sivustolle. Lisätietoa yksittäisistä tapahtumista ohesta löytyvien linkkien kautta. Peliviikon tilaisuudet ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kiinnostuneille. Oikeus muutoksiin pidätetään.

Katso lisää sivustolta: http://game.luovasuomi.fi

Lisätietoja ja yhteistyömahdollisuuksia:

Silja Suntola, p. 050 4390 518, silja.suntola@xamk.fi (yleiset tiedustelut),
Tiina Nevanperä, p. 044 7028 330, tiina.nevanpera@xamk.fi (Call for Papers) ja
Miikka-Petteri Lesonen, p. 044 702 8583, miikka-petteri.lesonen@xamk.fi (Rapu Game Jam).