HYVINVOINTIPALVELUJEN TYÖPAJA – MITATULLA VAIKUTTAVUUDELLA KILPAILUETUA

Tervetuloa oppimaan palvelumuotoilua arjessa ja hyödyntämään Xamk Active Life Labin palveluja hyvinvointipalvelujen vaikuttavuuden kehittämiseen.

 

Tiedätkö miten vaikuttavia palvelusi oikeasti ovat? Miten seuraat ja mittaat asiakkaan edistymistä? Miten erottaudut kilpailijoistasi? Active Life Lab auttaa sinua kehittämään palveluja, jotka todella vaikuttavat ja joiden mitatut vaikutukset tiedät tarkalleen yhdessä asiakkaasi kanssa. Hyvinvointipalvelujen tuottajille suunnatussa iltapäivän mittaisessa työpajassa opit mitä on aito, asiakaskeskeinen palvelumuotoilu ja pääset ideoimaan vaikuttavia hyvinvointipalveluja yhdessä Active Life Labin asiantuntijoiden kanssa. Voit joko kehittää edelleen nykyisiä palvelujasi tai ideoida uusia. Työpajan fasilitoi Jyrki Koskinen, joka on erikoistunut palvelujen kehittämiseen ja on auttanut kymmeniä palveluyrityksiä kehittämään erityisesti tietoon perustuvia palveluja ja liiketoimintaa.

Tule ideoimaan 10.4.2019 iltapäiväksi Saimaan Stadiumiin miten hyödyntää Active Life Labin osaamista ja palveluja omien palvelujesi kehittämiseksi. Kuulet myös miten pääset mukaan tekemään ideoistasi totta osana Active Life Labin tulevaa HyviöPRO-hanketta. Työpajaan mukaan mahtuu 20 ensimmäistä.

Ilmoittautuminen: https://www.webropolsurveys.com/S/9B733FCFD48D7438.par

 

Tervetuloa!

Viljo Kuuluvainen & Arto Pesola, Xamk Active Life Lab

 

Aika: 10.4.2019 klo 11:30-16:00

Paikka:  Active Life Lab, Saimaan Stadiumi, Raviradantie 22b, Mikkeli, LepoSyke-tila

 

Ohjelma

11:30     Rekisteröinti, kahvi- ja teetarjoilu

12:00     Avaus ja Active Life Labin esittely/Viljo Kuuluvainen, Xamk

Alustukset

  • Asiakaskeskeisen palveluajattelu – tie asiakkaan sydämeen ja uuteen kilpailuetuun /Jyrki Koskinen, Avaamo
  • Case Hyviö /Arto Pesola, Xamk

13:30     Hyvinvointipalvelujen ideointi/fasilitaattorina Jyrki Koskinen

15:15     Yhteenveto /Jyrki Koskinen ja Arto Pesola

16:00     Tilaisuus päättyy