HYVIÖPRO -HANKKEEN KICKOFF -INFOTILAISUUS 17.9.2019!

TERVETULOA HYVIÖPRO- HANKKEEN KICKOFF-INFOTILAISUUTEEN TIISTAINA 17.9.2019!

 

Vaikuttavuusloikka menestykseen alkaa Xamkin Active Life Labilta, joka sijaitsee Saimaa Stadiumilla Mikkelissä. Lue lisää Xamkin tutkimus- ja kehittämislaboratoriosta tästä.

 

Aika ja paikka: tiistai 17.9.2019 klo 14.30- 17.00 Active Life Lab, Raviradantie 22b 50100 Mikkeli.

 

KickOff- infotilaisuudessa kuulet mitä HyviöPro- hanke tarjoaa yrityksellesi, verkostoidut hankkeessa mukana olevien yrittäjien ja järjestötoimijoiden kanssa sekä pääset tutustumaan Active Life Labin toimintaan. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

 

Kenelle: Hankkeen kohderyhmänä ovat Etelä-Savon hyvinvointipalvelujen järjestäjät, tuottajat ja asiakkaat.

 

Hankkeen tavoitteet:

Palvelujen laatu ja vaikuttavuus ovat merkittäviä kilpailutekijöitä. HyviöPro-hanke antaa ymmärryksen siitä mitä vaikuttavuus on ja tarjoaa yrityksille ja muille toimijoille mahdollisuuden dataa hyödyntävään liiketoiminnan kehittämiseen ja palveluiden vaikuttavuuden tuotteistamiseen. Vaikuttavuutta mittaamalla saadaan tietoa asiakkuuksien kehittämisen, johtamisen ja markkinoinnin tueksi. Vaikuttavuuden mittaaminen nyt on pitkän ajan investointi palveluiden laadun ja sisällön kehittämiseen ja yrityksen kasvuun tulevaisuudessa.

 

Toimenpiteet:

  1. Mittaamme palveluidesi vaikuttavuuden todellisella asiakkaallasi. Saat tiedon palveluidesi vaikuttavuudesta, mikä luo vahvan arvolupauksen ja myyntiargumentin asiakkaillesi.
  2. Saat ensimmäisten joukossa käyttöösi työkalun, jolla voit seurata palveluidesi vaikuttavuuden muutoksia eri asiakasryhmillä. Voit saavuttaa uusia asiakassegmenttejä, joille tieto palveluiden vaikuttavuudesta on edellytys palveluiden hankinnalle.
  3. Pääset kommentoimaan hyvinvointipalveluiden profilointialustaa kahdessa työpajassa. Vaikuta kehittämistoimintaan alusta alkaen.
  4. Luodun profilointialustan pohjalta teemme yhdessä palveluidesi sisältökartoituksen. Pääset kehittämään palveluidesi sisältöä perustuen olemassa olevaan tietoon vaikuttavien hyvinvointipalveluiden sisällöstä.

 

Tulokset:

Hanke edistää yritysten kilpailukykyä lisäämällä osaamista vaikuttavuudesta ja sen mittaamisesta nykyaikaisen teknologian avulla. Hankkeen kumppanien kanssa kehitetään alusta, jota yritykset voivat hyödyntää palveluiden vaikuttavuuden seurantaan ja kehittämiseen myös hankkeen jälkeen.

 

Hankkeen toimenpiteet kehittävät Etelä-Savon hyvinvointipalveluiden vaikuttavuusosaamista ja ovat kansallisesti ja kansainvälisesti merkittäviä.

 

Rahoittaja:

HyviöPro-hanketta rahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto.

 

Hankkeen toteutusaika on 1.6.2019 – 31.5.2021

 

Ilmoittautuminen infotilaisuuteen: Ilmoittaudu viimeistään pe 13.9.2019.

 

Lisätietoja HyviöPro-hankkeesta:

 

Heli Peltola, projektipäällikkö

heli.peltola@xamk.fi

p.040 5940151

 

Suvi Lamberg, hyvinvointialan TKI-asiantuntija

suvi.lamberg@xamk.fi

p.040 6484301