Ihmisten johtamisen haasteet – Mikkeli

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu (Xamk) järjestää Osaava teknologiaklusteri 2025 – OSKU 2025 -hankkeen puitteissa Ihmisten johtamisen haasteet seminaarin. Seminaarin pitää organisaatiopsykologi Pekka Järvinen, Organisaatiokonsultointi Praxis Oy. Kohderyhmänä ovat yritysten esihenkilöt ja johto. Seminaarin tavoitteena on antaa työkaluja esihenkilöiden työnjohdollisen arjen pyörittämiseen sekä osin vaativampienkin tilanteiden käsittelemiseen sekä työyhteisön toiminnan kehittämiseen esimerkiksi vuorovaikutuksen avulla.

 

Paikka

Xamk Mikkelin kampus, Mikpoli-sali MD102, Patteristonkatu 2, Mikkeli

 

OHJELMA

tiistai 22.3.2022 klo 9:00 – 16:00

Teemat:

  • Toimivan työyhteisön kantavat rakenteet
  • Vuorovaikutus, yhteistyö ja samaan hiileen puhaltaminen
  • Mistä hyvä työmotivaatio ja -ilmapiiri syntyvät
  • Johtamisen puutteet ja kehittämistarpeet
  • Työyhteisön tyypilliset ongelmatilanteet ja niiden käsittely
  • Palautteen anto
  • Esimiehen rooli ja tehtävä

Kahvitauot 10:30 ja 14:00

Lounastauko 12:00-12:45 (omakustanteinen, esim. vieressä oleva Ravintola Talli, p. 0153 557 419, ravintolatalli@xamk.fi)

 

ILMOITTAUTUMINEN

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen ennakkoon perjantaina 18.3.2022 kello 12:00 mennessä tästä: Linkki ilmoittautumissivulle.

Otamme tapahtumaan varausjärjestyksessä 50 osallistujaa, jonotusasetus on käytössä ilmoittautumissivulla.

Pidätämme oikeuden tapahtumahetkellä voimassa olevien koronamääräysten perusteella muuttaa osallistujamäärää, siirtää ajankohtaa tai perua tapahtuman. Tiedotamme  ilmoittautumistietosi perusteella mahdollisista muutoksista.

TULE VAIN TERVEENÄ TAPAHTUMAAN, KIITOS!

 

ASIANTUNTIJA

Pekka Järvinen, Organisaatiokonsultointi Praxis Oy

Organisaatiopsykologi Pekka Järvisellä on 30 vuoden kokemus yritysten ja julkisen hallinnon esimiesten ja henkilöstön koulutuksesta sekä konsultoinnista erilaisissa muutos-, kehittämis- ja konfliktitilanteissa. Lisäksi hän on kirjoittanut kymmenkunta kirjaa esimies- ja työyhteisötaidoista. Pekka Järvinen on saanut Aalto-yliopiston liikkeenjohdon koulutusyksikön arvostetun Tiedonjano- tunnustuksen. Talouselämä-lehti kysyi vuonna 2011 suomalaisilta pörssiyrityksiltä, ketkä kouluttajat ovat vaikuttaneet eniten suomalaiseen johtamiseen. Järvinen on yksi heistä. Hän on toiminut myös Tammerkosken nuorkauppakamarin järjestämän Vuoden työnantaja 2019 -kilpailun suojelijana.

 

 

LISÄTIETOJA

Ari Mielo, OSKU 2025 Projektiasiantuntija, ari.mielo(at)xamk.fi