Terveyttä ja vireyttä ruoasta – webinaari ikäihmisen ravitsemuksesta
Tervetuloa kuuntelemaan kuinka vahvistaa omaa ja toisen hyvinvointia ruokailun avulla!
Hyvä ja laadukas ravitsemus vaikuttaa meidän kaikkien hyvinvointiin, mutta erityisen tärkeään rooliin ravitsemus nousee iän karttuessa eläkeikään, jolloin ruokavalio usein kaventuu, yksipuolistuu ja riittävä proteiinin ja C-vitamiinin saanti heikentyy. Kun kiinnitämme huomiota omaan ja ikääntyvän läheisen ruokailuun, voimme lisätä ikäihmisten elämänlaatua ja mahdollistaa kotona asumisen pidempään.
Tervetuloa kuuntelemaan 30.9.2021 klo 13.00–15.30 järjestettävään Ikäruoka 2.0- hankkeen maksuttomaan webinaariin siitä, miten vahvistaa omaa ja toisen hyvinvointia ruokailun kautta eläkeiässä. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, vaan voit osallistua tapahtumaan klikkaamalla tätä linkkiä (voit avata seminaarin Teams-yhteyden selaimessa tai Teams-sovelluksella).
Tapahtuman toteuttaa ikäruoka 2.0 -hankkeen osatoteuttaja JAMK.
Ohjelma:
13.00 Ohjelman avaus
13.10 Miten voimme lisätä terveyttä ruoan avulla. Anne-Maria Pajari, apulaisprofessori Helsingin Yliopisto
13.40 Sydänmerkki tuotteessa – kuinka tehdä parempia valintoja kaupassa. Mari Olli, tuotepäällikkö Sydänliitto
14.00 Väliverryttelyt ja tauko
14.10 Kotitalouksien varautuminen – kotivara. Kati-Erika Timperi, toiminnanjohtaja Keski-Suomen Martat
14.30 Yhdessä ruoka maistuu − ruokailun sosiaalinen ulottuvuus. Anu Jansson, osallisuusjohtaja VTKL
15.00 Ikäruoka 2.0 – seuraavat tapahtumat ja osallistuminen kehittämiseen
Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet, vaikkakin ohjelma on pääasiassa suunnattu ruokahuollostaan itsenäisesti vastaaville yli 65-vuotiaille henkilöille sekä heidän läheisillensä.
Tapahtuma järjestetään Teamsin välityksellä webinaarina.
Tapahtuma on täysin maksuton ja ilmoittautuminen ei sido osallistujia mihinkään.
Ennakkoilmoittautuminen on päättynyt. Voit liittyä tapahtumaan ilman ilmoittautumista tästä linkistä.
Lisätietoja suvi-tuulia.leinonen(@)jamk.fi