Innostu yrittäjyydestä!

Innostu ja yritä! – Haluatko tehdä intohimostasi itsellesi ammatin?

Tule kuuntelemaan miten Ilkka Lavas ja Janne Kaperi ovat sen tehneet. Omien vahvuuksien tunnistamiseen ja itsensä johtamiseen vinkkejä on antamassa Raija Kallioinen.

 

Ajankohta: 26.9.2019 KLO 13-16.15

Paikka: SAMIEDU, PAVILJONKI (Rajalahdenkatu 4, 57200 Savonlinna)

 

Innostu Yrittäjyydestä! -tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton.
Tapahtumassa on kahvitarjoilu.

 

Ilmoittaudu 19.9. mennessä TÄSTÄ

 

Tilaisuuden puhujat:

Ilkka Lavas
IIkka perusti ensimmäisen yrityksensä jo 17-vuotiaana. Nykyään digitaalisen median ja markkinoinnin moniosaaja toimii sarjayrittäjänä ja on mukana usean eri yrityksen toiminnassa.

Janne Kaperi
Biisonimafian toinen perustajajäsen on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt toimia yrittäjänä jo yli kymmenen vuotta. Videotuotantokokoonpano on tunnettu ympäri Suomen ja pyörittää toimintojaan kotiseudultaan, Punkaharjulta käsin.

Raija Kallioinen
Raija tietää, miten omia vahvuuksia voi tunnistaa ja ottaa käyttöön. Hän puhuu myös paremman itsensä johtamisen ja tehokkaamman ajankäytön puolesta – neuvot ovat digiaikana tarpeen jokaiselle.

 

Lisätiedot:
Katja Remes 044 417 4960, katja.remes@savonlinna.fi
Elina Pöllänen, 040 144 7150, elina.pollanen@xamk.fi

Tilaisuuden järjestävät Itä-Savon Uusyrityskeskus ry:n Enter to Business – jatkajien hakeminen omistajavaihdoksiin tuleville yrityksille ja jatkajan onnistumisen
varmistaminen Etelä-Savon alueella -hanke sekä Roihu – uutta yrittäjyyttä, sukupolvenvaihdoksia ja kansainvälisiä yrityksiä Etelä-Savosta -hanke.