Inspiroiva uratarina: Pinkku Pinsku

Pinkku Pinskun eli Pinja Sanaksenahon uratarina alusta tähän päivään asti. Miltä on tuntunut olla julkisuudessa ja työelämässä 11-vuotiaasta asti samalla käyden koulua. Mitä Pinja on oppinut ja saavuttanut näiden vuosien aikana. Pinja rohkaisee puheessaan kaikkia tavoittelemaan omia unelmia sekä puskemaan eteenpäin niin vapaa-ajalla kuin työelämässäkin. Puheessa Pinja antaa myös vinkkejä, miksi kannattaa jo nuorena harjoitella työnhakutaitoja.

Pinkku Pinsku eli Pinja on 20-vuotias energinen ja räväkkä vaikuttaja, joka tunnetaan monipuolisesta ja viihdyttävästä sisällöstään. Hän tekee videoita omasta arjestaan, kauneudesta, urheilusta ja matkustelusta. Nuoresta iästään huolimatta hän on yksi tunnetuimmista ja menestyneimmistä tubettajista Suomessa. Pinja rakastaa näyttelemistä ja toivookin löytävänsä itsensä tämän parissa tulevaisuudessa.

Pinkku Pinskun puheenvuoro on osa Mikkelin Rantakylän yhtenäiskoulun Duunifestarit-tapahtumaa, josta puheenvuoro striimataan. Duunifestarit-tapahtuma on Rantakylän koulun oppilaille, mutta verkkotapahtuma on avoinna kaikille. Verkkotapahtumaan tulee ilmoittautua. Ilmoittautuneet voivat seurata puheenvuoroa tapahtuma-aikaan striimattuna ja lisäksi siitä tehdään tallenne, joka on tapahtumaan ilmoittautuneiden nähtävissä viikon ajan. Ilmoittautuminen verkkotapahtumaan: https://www.lyyti.in/pinkku_pinsku

Puheenvuoron tarjoaa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun nuorisoalan tutkimus- ja kehittämiskeskus Juvenian OSUVA – nuorten ja nuorten aikuisten digitaitojen sparraus -hanke. Hanketta rahoittaa Etelä-Savon ELY-keskus Euroopan sosiaalirahastosta.