Soveltava taide: liikeilmaisu/keholliset menetelmät ja video 

 

Pohditko, mitä uusia menetelmiä voisit käyttää ryhmäyttämisessä? Kiinnostavatko luovat menetelmät, mutta et ole vielä kokeillut niitä tai haluaisit lisätietoa? Entä miten ryhmäyttäminen onnistuu etänä?

 

Ryhmäyttämiskoulutusten toisessa osiossa saat perustietoa soveltavan taiteen mahdollisuuksista ryhmäyttämisessä. Tutustumme erityisesti kehollisten menetelmien ja videon käyttöön. Pääset kokeilemaan matalan kynnyksen harjoitteita, opit etäaikaan soveltuvia helppoja harjoituksia sekä saat materiaaleja, joiden avulla voit hyödyntää menetelmiä omassa työssäsi. Osallistumiseen ei tarvita aiempaa kokemusta tai erityisiä taitoja. Valmistaudu kuitenkin liikkumaan vähän!

 

Mukana koulutuksessa ovat Lasten ja nuorten säätiön asiantuntijat Anna Jussilainen ja Enna Angervuori, jotka avaavat soveltavan taiteen käyttöä ja liike- ja videoilmaisun helppoja ryhmäytymismenetelmiä, joita voit hyödyntää etä- ja lähiryhmien kanssa työskennellessä. Lisäksi mukana on kunnallisen nuorisotyön osaamiskeskus Kanuunan suunnittelija Ninni Parviainen, joka on teatterialan ammattilainen.

 

Ilmoittautuminen on päättynyt. Voit kuitenkin pyytää osallistumislinkin sähköpostilla:

sanna-mari.poyry@xamk.fi

 

Kuva: Pekka Mäkinen