Jatkajakoulu

Omistajanvaihdos on uuden alku – tule ottamaan oppia yrityksen ostoon ja myyntiin!

 

Jatkajakoulu -valmennus on tarkoitettu sinulle, joka harkitset yrittäjyyttä yritysoston kautta, sekä sinulle, joka harkitset yrityksestäsi luopumista. 

Valmennuksessa järjestetään omat teemakokonaisuudet molemmille kohderyhmille. Myös valmennuksen yksittäisille kerroille voi osallistua.

Yrityksen ostamisesta kiinnostuneet saavat tietoa omistajanvaihdosprosessin etenemisestä, yritysoston rahoituksesta, sekä yrittäjänä toimimisesta. Omistajanvaihdosta harkitseva yrittäjä saa valmennuksesta eväitä omistajanvaihdosprosessiin valmistautumiseen, arvonmääritykseen ja oman osaamisen siirtoon uudelle yrittäjälle.

Yrityksen ostamisesta ja luopumisesta kiinnostuneet osallistujat tuodaan myös yhteen – Jatkajakoulun ensimmäinen kerta järjestetään omistajanvaihdoksen tehneessä yrityksessä Ravintola Kansakoulussa, jossa yrittäjät Jenny ja Jarmo Salonen kertovat tarinansa. Mukana ovat myös kuntosaliyrittäjät Taru Huovinen ja Nella Mustapää KuntoGymistä, sekä torikahvilayrittäjä Kauko Pesonen.

Lue lisää blogista.

 

VALMENNUSPÄIVÄT JA TEEMAT YRITYKSEN OSTAMISESTA KIINNOSTUNEILLE (klo 17-20)

28.9. Koulun aloitus ja omistajanvaihdosprosessi (yhteinen kerta omistajanvaihdosta harkitsevien kanssa)

  • omistajanvaihdoksen tehneet yrittäjät kertovat
  • Paikka: Ravintola Kansakoulu

5.10. Yrityskaupan rahoitus ja yrityksen arvonmääritys

  • Valmentaja: Olli Annala, Taitohankinta Oy
  • Paikka: Teams-etäyhteys

12.10. Talousasiat haltuun

  • Valmentaja: Päivi Jormalainen, Tarvissio Oy
  • Paikka: Teams-etäyhteys

 

Paikkoja on rajoitetusti – ilmoittaudu mukaan 21.9.2022 mennessä!

Ilmoittautuminen on sitova. Valmennukseen osallistuville lähetetään lisätiedot sähköpostitse ennen ensimmäistä valmennuspäivää. Valmennus on maksuton.

Valmennukseen osallistuvat opiskelijat saavat hyödynnettyä käyttämänsä tunnit vapaavalintaisiin yrittäjyys- ja innovaatio-opintoihin (Yrittäjyyspassi).

Jokainen hankkeen osallistuja täyttää rahoittaja Euroopan Sosiaalirahaston aloituslomakkeen valmennuksen alussa ja lopetuslomakkeen valmennuksen lopussa ESR-asetuksen 1304/20134 mukaisesti. Osallistujatiedot toimitetaan hanketoimijalle suojatusti turvasähköpostin välityksellä ja ne ovat salassa pidettäviä. EU:n hanketuen johdosta pystymme tarjoamaan maksuttomia valmennuksia.

Muutokset mahdollisia.

 

LISÄTIETOJA:

Elina Pöllänen

elina.pollanen@xamk.fi
p. 040 144 7150

 

Valmennus on osa Yrittäjyyden Kolmas Aalto -hanketta, joka saa Etelä-Savon ELY-keskuksen kautta Euroopan sosiaalirahaston osarahoitusta. Valmennus toteutetaan yhteistyössä Rebuild Business -hankkeen kanssa, jota rahoittaa Etelä-Savon maakuntaliitto Euroopan aluekehitysrahaston tuella, sekä Samiedun kanssa.