Juvan Syödään yhdessä -kokeilujen ja Ikäruoka-kehittämisyhteistyön palautetilaisuus

Huom! Tilaisuus on peruttu.

PALAUTETILAISUUS ke 30.3. klo 16–18 Juvan Kahvikulmassa,
Kahvitarjoilu klo 15.45 alkaen

Mitä mieltä osallistujat olivat Juvan Syödään yhdessä -tilaisuuksista? Millaisia kokemuksia ja oivalluksia tilaisuuksien järjestäjät saivat? Entä miten Ikäruoka-kehittämisyhteistyön aikana syntyneitä hyviä toimintatapoja voisi jatkaa ja miten havaittuja haasteita ratkoa?

Tule kuulemaan ja keskustelemaan osallistujapalautteen tuloksista, kokeilujen kokemuksista ja siitä, miten kehittämisen anti voitaisiin parhaiten hyödyntää Juvan alueen ikäihmisten hyvän syömisen edistämiseksi!

Ilmoittautumiset Niinalle su 27.3. mennessä: niina.rantakari@xamk.fi, p. 040 624 7710.

Tilaisuuden aika: TILAISUUS ON PERUTTU!

Paikka: Juvan Kahvikulmassa, Juvantie 16

Ohjelma:

Tilaisuuden alussa on kahvitarjoilu suolaisen ja makean tarjottavan kera.

  • Katsaus marras-joulukuussa 2021 toteutettujen Syödään yhdessä -kokeilutilaisuuksien osallistujapalautteeseen
  • Kokemusten jakaminen Syödään yhdessä -kokeilutilaisuuksien järjestämisestä
  • Kokeilutilaisuuksien arviointi, onnistumisten ja haasteiden tunnistaminen
  • Keskustelua Syödään yhdessä -tilaisuuksien ja kehittämisyhteistyön jatkosta

Kenelle: Avoin, maksuton tilaisuus on tarkoitettu Juvan Ikäruoka-kehittämisyhteistyössä mukana olleille, Syödään yhdessä -tilaisuuksien järjestäjille ja osallistujille sekä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kuulemaan ja keskustelemaan, miten Ikäruoka-kehittämisyhteistyön ja ikäihmisten yhteisöllisen ruokailun kokeilujen tuloksia voitaisiin Juvalla hyödyntää.

Huom! Seuraamme koronaepidemian tilannetta ja noudatamme ajankohtaista Essoten ohjetta tilaisuuden toteuttamisesta. Ilmoittauduthan siis ennakkoon (niina.rantakari@xamk.fi, p. 040 624 7710), jotta voimme tarvittaessa ilmoittaa sinulle mahdollisista muutoksista lyhyelläkin varoitusajalla, kiitos.

Lämpimästi tervetuloa!

Tilaisuus on osa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun – Xamkin hallinnoimaa Ikäruoka 2.0 – Monimuotoiset ruokaan liittyvät palvelut ikäihmisten yhteisöllisyyden ja toimintakyvyn tukena -hanketta.  Hankkeen osatoteuttajia ovat JAMK Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Gerontologinen ravitsemus Gery ry. Hanke saa sosiaali- ja terveysministeriön myöntämää valtionavustusta terveyden edistämisen määrärahasta. Lisätietoa verkkosivulta: xamk.fi/ikaruoka