Uudistuva Xamk, tulevaisuuden korkeakoulu -verkkotapahtuma: Oppimisen mahdollisuuksia kaikille

Torstaina 14.3. klo 13.00- 14.30 järjestettävän, kaikille avoimen tapahtuman teemana on Oppimisen mahdollisuuksia kaikille. Verkkotapahtumassa saat eväitä muun muassa siihen, millä käytännön keinoilla tuet opiskelukykyä opetuksessa ja ohjauksessa. Verkkotapahtuman alustajina toimivat Xamkin erityisopettajat Minna KarhunenJuha Kontinen sekä Kirsi Kämäräinen.

Tämän jälkeen E-kampuksen suunnittelija Riikka Järvinen avaa, mistä puhutaan, kun puhutaan oppimisen joustavuudesta. Millaisilla ratkaisuilla juuri sinä voit poistaa esteitä oppijan polulta? Lehtori Anna-Kaisa Hokkanen liikunta- ja kuntoutusalan koulutusyksiköstä tuo tapahtumaan arjen ohjausesimerkkejä opinto- ja urasuunnitteluopintojakson toteuttamismallista.

Iltapäivä jatkuu yhdessä tehden. Tilaisuudessa on tilaa niin huolille kuin ratkaisuillekin. Keskustelun avulla syntyy yhteistä ymmärrystä ja vahvuutta toimijuuteen, kun tavoitteena on parantaa oppijan kokemusta opetuksen selkeydestä. Tule ja tuo näkemyksesi ja asiantuntemuksesi virtuaaliseen suunnittelupöytäämme: erilaiset näkökulmat ovat kultaakin arvokkaampia.

Tilaisuuden aikana saat myös tietoa opettajille tarjolla olevasta tuesta erityisopettajilta ja E-kampuksen asiantuntijoilta. Tule mukaan – tehdään yhdessä Xamkista tulevaisuuden korkeakoulu!

Tilaisuuden kieli on suomi. Tilaisuus taltioidaan Xamkin sisäiseen käyttöön ja tallenne on saatavilla kahden (2) viikon ajan. Tilaisuuteen ei ole ennakkoilmoittautumista.

 

Tapahtuma liittyy Xamkissä käynnissä oleviin isoihin uudistuksiin: UusiX2030 ja Digivisio2030

Lisätiedot: Muutoskoordinaattori Mirva Pilli-Sihvola (etunimi.sukunimi@xamk.fi)