Kasvukillan tapaaminen -Born Global

Syntynyt kansainvälistymään -ajattelu ja linkitys Savonlinnaan yhdistää tämänkertaisia case-yrityksiä Kasvukillan tapaamisessa torstaina 17.3. Tilaisuus järjestetään Teamsissa klo 14-16. Sijoittajien näkökulmaa  startup-yritysten kansainvälistymiseen kuulemme Etelä-Savon pääomarahaston asiantuntijalta. Tervetuloa kuulolle, keskustelemaan ja verkostoitumaan!

Ilmoittaudu mukaan tapaamiseen tästä linkistä: https://www.lyyti.in/Kasvukilta_Born_Global

Voit liittyä Kasvukillan tapaamiseen suoraan tästä linkistä: Click here to join the meeting

 

Tilaisuuden alustava ohjelma

14.00 avaussanat

14.10-14.35 Kansainvälistyvä Startup sijoittajan näkökulmasta, Oskari Lehtonen, Redstone  Nordics Oy, joka hallinnoi Etelä-Savon pääomarahastoa ja Pohjois-Karjalan kasvurahastoa (sis. keskustelun ja kysymykset)

14.35-15.15 BCaster Oy, Mitä kansainvälistyminen edellyttää nuorelta kasvuyritykseltä? Toimitusjohtaja Janne Neuvonen (sis. keskustelun ja kysymykset)

15.15-15.55 eLive Ecosystem Oy, Lisäarvon rakentaminen kansainvälistymisen edellytyksenä, Toimitusjohtaja Mikko Saajanlehto (sis. keskustelun ja kysymykset)

Loppusanat

Kasvukilta on vientiyritysten ja näitä tukevien organisaatioiden toisilta oppimisen ja kokemusten vaihdon avoin verkosto Etelä-Savossa. Toivotamme tervetulleiksi yritykset muiltakin alueilta.

Kasvukilta on huhtikuussa 2021 startannut verkosto, jota luotsaavat tällä hetkellä Etelä-Savon kauppakamarin KV-ryhmä, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu/ Xamk, Team Finland alueverkosto sekäMikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy. Tämän tapaamisern yhteistyökumppaneina ovat myös Osaamisesta vahva vientituote Etelä-Savossa -hanke, joka saa rahoitusta Euroopan aluekehitysrahastosta Etelä-Savon maakuntaliiton kautta.

 

Lisätiedot: Kasvukillan puuhamies Niko Arola niko.arola@xamk.fi, 040 5380961