Kasvukillan tapaaminen – Innovaatiot ja kaupallistaminen

Mitä innovaatioprosessi ja kaupallistaminen yritykseltä vaativat?

Kasvukillan tilaisuudessa kuulet ensimmäisessä puheenvuorossa case-esimerkkien kautta pääomarahoituksen hakuun varautumisesta ja erilaisten rahoitusinstrumenttien hyödyntämisestä kansainvälistymisessä. Toisessa yrityspuheenvuorossa keskitytään tuotekehitysprosessiin ja kaupallistamiseen ja asiakkaan rooliin siinä. Lopuksi esitellään käytännönläheisiä vinkkejä mitä yritysten on huomioitava innovaatioiden luomisessa IPR-näkökulmasta. Mukana näkemyksiään ja kokemuksiaan jakamassa ovat innovaattori ja sarjayrittäjä Seppo Huurinainen, Inray Oy:n myyntijohtaja Mika Muinonen sekä Xamkin sopimus ja IPR-asiantuntija Minna Pasila.

 

Liity mukaan tilaisuuteen tästä linkistä: Click here to join the meeting

 

Ilmoittautumislikki:  https://www.lyyti.in/Kasvukilta_25082022

 

Ohjelmarunko:

14.05- 14.35 Kotimaiset ja EU-rahoitusinstrumentit innovaatioprosessin ja kansainvälistymisen tukena – mitä pääomarahoitus yritykseltä vaatii? Seppo Huurinainen, Kokenut innovaattori, sarjayrittäjä ja kasvun konsultti

14.35-14.45 keskustelua ja kommentteja

14.45-15.15 Inray Oy:n näkökulmia uuden tuotteen kehittämiseen, kaupallistamiseen ja asiakkaan rooliin siinä, Mika Muinonen, myyntijohtaja/ Inray Oy

 

15.15-15.45 Huomioitavia seikkoja pk-yritykselle IPR:stä – Minna Pasila, Sopimus- ja ipr-asiantuntija, Xamk

Tilaisuuden järjestävät Kasvukilta yhteistyössä Bisnestä bioteknologiasta ja kiertotaloudesta -hanke, joka saa rahoitusta Euroopan Unionilta.

Kasvukilta on vientiyritysten ja näitä tukevien organisaatioiden toisilta oppimisen ja kokemusten vaihdon avoin verkosto Etelä-Savossa. Toivotamme tervetulleiksi yritykset muiltakin alueilta.

Kasvukilta on huhtikuussa 2021 startannut verkosto, jota luotsaavat tällä hetkellä Etelä-Savon kauppakamarin KV-ryhmä, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu/ Xamk, Team Finland alueverkosto sekä Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy.