Kiertotalous ja vastuullisuus elintarvikealalla -webinaari

Tervetuloa Kiertotalous ja vastuullisuus elintarvikealalla –webinaariin!

Webinaarissa esitellään elintarvikealalla kiertotalouden ja vastuullisuuden edistämiseksi tehtävää työtä. Ajankohtaista teemaa ja keskustelua alustavat Elintarviketeollisuusliiton, ProAgrian sekä Helsingin yliopiston Ruralia-instituutin puheenvuorot.

Aika: keskiviikko 3.2.2021 klo 9:00-10:30

Webinaarin ohjelma:

Klo 9:00-9:05: Avaussanat. Helena Merikoski, Tutkimuspäällikkö, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Klo 9:05-9:30: Ajankohtaiskattaus elintarviketeollisuuden vastuullisuusteemoihin. Anna Vainikainen, Johtava asiantuntija, Elintarviketeollisuusliitto ry

Klo 9:30-9:55: Vastuullisuustyö pellolta pöytään. Sari Heltelä, Lammastuotannon erityisasiantuntija, ProAgria Etelä-Savo ry

Klo 9:55-10:20: Miten kierto- ja biotaloutta noudattavaan vastuulliseen ruokajärjestelmään siirrytään? Juha Helenius, Professori, Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti

Klo 10:20-10:30: Keskustelua ja tilaisuuden päätös.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan viimeistään ma 1.2.2021 ja varmista paikkasi täältä. Osallistumisohjeet lähetetään ilmoittautuneille ti 2.2.2021. Webinaari on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätiedot:

Helena Merikoski, tutkimuspäällikkö, helena.merikoski@xamk.fi, p. 040 648 6617

Salla Pulliainen, ympäristöturvallisuuden asiantuntija, salla.pulliainen@xamk.fi, p. 040 480 5170

 

Webinaari toteutetaan yhteistyössä Uutta työtä ja osaamista kiertotaloudesta (UTK) ja Älykäs ja kansainvälinen Etelä-Savo – Mikroista kasvua (MikroX) hankkeiden kanssa. UTK-hanketta rahoittaa Etelä-Savon ELY-keskus Euroopan sosiaalirahastosta ja MikroX-hanke saa osarahoitusta Etelä-Savon Maakuntaliitolta Euroopan aluekehitysrahastosta.