Kilpailukyvyn kehittäminen

Yrittäjä tai yrityksen edustaja!

Tule maksuttomille aamukahveille 10.10.2023 klo 7.30 – 10.30 Ramin Sammonkadun kahvila-konditoriaan Mikkeliin sparraamaan oman yrityksesi kilpailukyvyn kehittämistä,  tunnistamaan kehittämispotentiaali sekä verkostoitumaan muiden yritysten kanssa.

Yrityksen kilpailukyvyn kehittäminen vaatii kokonaisvaltaista lähestymistapaa, jossa huomioidaan ulkoiset ja sisäiset tekijät sekä tarkastellaan omaa toimintaa ja toimintaympäristöä.

Sparraus auttaa tunnistamaan yritykseen ja sen toimintaan liittyviä asiakastarpeita sekä kilpailutekijöitä. Lisäksi sparrauksessa laadintaan alustava suunnitelma kilpailukykytekijöiden kehittämiseksi.

 

Yritysten sparraajana toimii KTT,  ympäristöjohtamisen insinööri Paula  Makkonen  Inse Consulting Oy;sta. Paulalla on yli 20 vuoden kokemus mikro- ja pk-yritysten toimintojen kehittämisestä eri näkökulmista. Toiminnan kulmakivinä ovat liiketoiminnan ymmärtäminen ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien oivaltaminen.

 

Ilmoittautuminen 6.10.2023 mennessä.

 

Tapahtuman mahdollistaa:
– Yritysten muutoskyvykkyys, vihreä siirtymä ja digitalisaatio (REACT, Itä-Suomi) -hanke, rahoitus Euroopan sosiaalirahaston REACT-EU-rahoitus.
REACT -hankkeet on rahoitettu osana Euroopan unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

 

Tule mukaan oppimaan – kilpailukykyä askel kerrallaan – Yritystenmuutoskumppanina.fi

 

 

Tutustu hankkeen tietosuojaselosteeseen:
Tietosuojaseloste