Kasvukillan tapaaminen – Keskiössä Kyberturvallisuus

Miten kyberturvan pitäisi näkyä jokaisen yrityksen arjessa? Kuinka ICT-turvallisuuteen liittyvät ohjeistukset rakennetaan ja jalkautetaan osaksi työyhteisöä?

Tervetuloa kuulemaan lisää ja keskustelemaan näistä kysymyksistä Kasvukillan kyberturvallisuustapaamiseen torstaina 5.1. klo 12-14 Teamsiin!

 

Aiheeseen johdattavat PhD Cyber Security Lead Petri Puhakainen VTT:lta, jolla on valatisa kokemus kyberturvallisuuteen liittyvistä kysymyksistä niin yritysmaailman, julkisen sektorin, kuin tutkimuksen ja opetuksenkin puolelta. Käytännön paikallista näkökulmaa aiheeseen tuo Essoten tietojärjestelmäpäällikkö Jukka Mielonen Essotelta, jonka työkenttään kuuluu mm. ICT-tietoturvakysymysten jalkauttaminen ja seuranta koko organisaation tasolla.

 

Tapaamisen alustava ohjelma ja aikataulu:

12.00 Tapaamisen avaus, Kasvukillan puuhamies Niko Arola

12.10 Kyberturvallisuus yritysten arjessa ja kasvun eri vaiheissa, Cyber Security Lead Petri Puhakainen, VTT

12.45 kysymyksiä ja kommentteja (keskustelun buustaajana Timo Paakki, Miksei Mikkeli)

13.00 ICT-turvalllisuuskulttuurin rakentaminen ja jalkauttaminen  Etelä-Savon hyvinvointialueella, Digijohtaja Jukka Mielonen, Etelä-Savon hyvinvointialue

13.30 Kysymyksiä ja kommentteja

 

Pääset kirjautumaan Kasvukillan tapaamiseen suoraan tästä linkistä: Click here to join the meeting

 

Ilmoittaudu mukaan: Tästä

 

Lisätiedot: Kasvukillan puuhamies Niko Arola niko.arola@xamk.fi 040 5380 961

 

Kasvukilta on kansainvälistyvien ja kasvuyritysten sekä näitä tukevien organisaatioiden kokemustenvaihdon ja toisilta oppimisen avoin verkosto Etelä-Savossa, johon ovat tervetulleita toimijat myös muilta alueilta. Tulethan sinäkin mukaan verkostoitumaan ja rakentamaan kasvua.

 

Kasvukiltaa luotsaavat: Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Mikkerlin kehitysyhtiö Miksei Oy, Etelä-Savon kauppakamarin kansainvälistymisryhmä, Business Finland alueverkosto sekä Etelä-Savon yrittäjät. Tapaaminen järjestetään osana Pk-yritysten Muutoskyvykkyys ESR-hanketta sekä Biotalous ja Cleantech Miniklusteri: vienti ja kansainvälistyminen EAKR-hankkeita