Kotkan Tapahtumakeskuksen nimikilpailu

Xamk järjestää yhdessä Kotkan tapahtumakeskuksen kanssa nimikilpailun, jossa kaikkien alojen opiskelijoilla ja alumneilla on mahdollisuus osallistua ideoimaan Kotkan tulevalle ylpeydenaiheelle arvoistaan nimeä. Nimikilpailun palkintona on oman idean käyttöönoton lisäksi huikeat 2000€. Nyt jos koskaan kannattaa siis laittaa aivonystyrät töihin ja luovuus peliin! 

HUOM! Kilpailu Xamkin opiskelijoille ja alumneille.

Kilpailuun pääset osallistumaan täältä. Tutustuthan ensin alla oleviin ohjeisiin.

Mikä on Kotkan tapahtumakeskus?

Kotkan Kantasataman alueelle Merikeskus Vellamon ja kantakaupungin väliin valmistuu vuonna 2023 uusi tapahtumakeskus ja Xamkin kampusrakennus. Tapahtumakeskuksen tavoitteena on olla valtakunnallisesti vetovoimainen kokousten ja konferenssien, konserttien, kulttuuri- ja liikuntatapahtumien sekä yritystilaisuuksien pitopaikka.Työt kantasatamassa on tarkoitus aloittaa vuoden 2021 alussa. Tapahtumakeskus on käyttänyt työnimeä Venda, mutta nyt tämän tilalle etsitään virallista nimeä.

Millainen on Kotkan tapahtumakeskus?

Puurakenteinen tapahtumakeskus on arkkitehtuuriltaan vaikuttava, mutta silti helposti lähestyttävä. Sataman tuulilta ja sateilta suojaa rakennukselle tuo sinkkinen kuori ja sisätilojen lämmin puu kutsuu vieraita astumaan sisään suojaan aulaan, ravintolaan, sen kokoustiloihin ja tapahtumasaliin. Talon julkisivu on kuin valtava purje, joka vie elämässä vahvasti eteenpäin.

Lisätietoja tapahtumakeskuksesta Kantasatama.fi

Nimikilpailun ohjeet:

Ideoi yksin tai yhdessä tiimin kanssa Kotkan tapahtumakeskukselle arvoisensa virallinen nimi. Nimessä tulisi ottaa huomioon seuraavat seikat:

  • Nimi on yleisesti hyväksyttävä
  • Nimi luo tapahtumakeskukselle vahvaa identiteettiä
  • Nimi on ainutlaatuinen ja soveltuu hyödynnettäväksi joko sellaisenaan tai vähän muunneltuna myös muilla kielillä
  • Nimi tulee rekisteröidä Kotkan tapahtumakeskus Oy käyttöön (Ohjeet Nimipalvelu.fi) Huom! Kotkan tapahtumakeskus tekee rekisteröinnin.

Nimiehdotuksen ohella kilpailussa tulee kertoa myös lyhyt kuvaus/ tarina nimen taustasta – Mitä nimi kuvastaa tai miten se on syntynyt?

Huomioitavaa

Voittaneen nimiehdotuksen kaikki tekijänoikeudet siirtyvät Kotkan tapahtumakeskus Oy:lle, joka voi tarvittaessa muokata nimeä.

Inspiraation tueksi

Inspiraatiota voi hakea vaikkapa Kotkan historiasta, kaupungin vahvasta yhteydestä mereen ja merenkulkuun, alueen teollisesta historiasta tai Kotkan nykypäivästä.

Aikataulu

Kilpailu on käynnissä 1.-31.10.2020 ja voittaja julkaistaan marraskuun 2020 aikana. Mikäli ehdotettujen nimien joukosta joku ehdotus erottuu heti parhaana vaihtoehtona, raati voi valita voittajan suoraan. Mikäli hyviä vaihtoehtoja tulee monia, lopullinen kisa voidaan käydä muutaman vaihtoehdon välillä, joista palkintoraati valitsee lopullisen voittajan.

Palkinto                               2000.00 €

 

Palkintoraati                        Kokoonpano ilmoitetaan myöhemmin

 

Kilpailulomakkeeseen

Mukavia ideointihetkiä ja onnea kilpailuun! 

Lisätietoja

Viveka Tiitola
koordinaattori, Xamk
viveka.tiitola@xamk.fi
puh. 050 596 4956

Minna Nyman
toimitusjohtaja, Kotkan tapahtumakeskus Oy
minna.nyman@kotka.fi
puh. 040 7092982