Luomufoorumi 2020 – seminaaritallenne YouTubessa

Kaksipäiväinen Luomufoorumi 2020 järjestetään etänä – seminaaria voi seurata YouTubessa

Monimuotoinen luomutuotanto -seminaari toteutetaan YouTubessa ja hanketoteuttajien työpaja Teams -alustalla. Ajankohta on edelleen 25.-26.3.2020, mutta paikkana on nyt koko maailma. Tervetuloa osallistumaan Luomufoorumiin vaikka omalta kotisohvalta!

Ohjelmaa on tiivistetty ja sovitettu paremmin sopimaan etänä seurattavaksi, ja tarjoamme teille Luomufoorumin parhaat palat klo 10-12 kumpanakin päivänä.

Monimuotoinen luomutuotanto –seminaari keskiviikkona 25.3. kokoaa yhteen asiaa luomusiemenistä, hapanjuurileivonnasta ja kuluttajista sekä mielenkiintoisia puheenvuoroja alan yrityksiltä.

Tutustu Luomufoorumin uuteen ohjelmaan täällä: https://proluomu.fi/luomufoorumi-2020/

Luomufoorumin seminaaripäivän järjestää vuonna 2020 Ruokasektorin koordinaatiohanke yhdessä Luomu lentoon Kaakkois-Suomessa -hankkeen kanssa.

Seminaaria voi seurata Pro Luomun YouTube -kanavalta keskiviikkona 25.3. klo 10.00-12.00. Samasta linkistä toimii myös tallenne seminaariin. Tulossa vielä videoklipit suoraan esityksiin.

Luomufoorumin toinen päivä Teamsissa

Hanketoteuttajille ja luomualan kehittäjille suunnattu toinen päivä torstaina 26.3. klo 10-12 toteutetaan Teams –alustalla. Työpajaan tulee ennakkoilmoittautua täällä. Sessiossa kuullaan tuoreita tutkimustuloksia ammattikeittiöiden luomun käytöstä ja keskustellaan luomun viestinnästä sekä yhteydenpidosta jatkossa.