Maaseudun makumuistot tuotteiksi – Kangasniemi

Tervetuloa kuulemaan ruokamatkailun ajankohtaisia kuulumisia ja ideoimaan yhdessä, miten esimerkiksi ruokalahjoista tai ruokalistoista saisi houkuttelevampia tarinallistamisen avulla. 

KENELLE: Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki elintarvikejalostajat sekä matkailu- ja ravitsemisalojen yritykset. 

AIKA JA PAIKKA: Torstai 1.12.2022 klo 14.00-16.30 Rock and Lake, Kangasniemi

 

OHJELMA: 
  • Kahvi
  • Ajankohtaista ruokamatkailusta, TKI-asiantuntija Taina Harmoinen, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu 
  • Paikallisten ruokatuliaisten tuotteistaminen –hanke, projektipäällikkö Tiia-Mari Eilola, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu 
  • Saimaa Local Food Gift Challenge, Anu-Anette Varho / Eevamari Lahtinen, Etelä-Savon maakuntaliitto
  • Ideoidaan yhdessä: Miten löydän paikalliset tarinat? Miten liitän ne tuotteisiini? Mikä voisi olla Saimaan tarina?
  • Yhteenveto ja aikaa keskustelulle 

 

ILMOITTAUDU mukaan viimeistään 25.11.2022

 

Tilaisuuden järjestämisestä vastaa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun koordinoima Paikallisten ruokatuliaisten tuotteistaminen -hanke, jota rahoittaa Lapin Ely-keskus HAMA-rahoituksesta.