Maaseudun makumuistot tuotteiksi – Kouvola

Tervetuloa kuulemaan ruokamatkailun ajankohtaisia kuulumisia ja ideoimaan yhdessä, miten esimerkiksi ruokalahjoista tai ruokalistoista saisi houkuttelevampia tarinallistamisen avulla. 

 

KENELLE: Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki elintarvikejalostajat sekä matkailu- ja ravitsemisalojen yritykset. 

AIKA JA PAIKKA: Keskiviikkona 23.11.2022 klo 14.00-16.30 Kirjokiven kartano, Vuohijärvi.

 

OHJELMA: 
  • Kahvit
  • Ajankohtaista ruokamatkailusta, TKI-asiantuntija Taina Harmoinen, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu 
  • Paikallisten ruokatuliaisten tuotteistaminen –hanke, projektipäällikkö Tiia-Mari Eilola, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
  • Saimaa Local Food Gift Challenge, Anu-Anette Varho / Eevamari Lahtinen, Etelä-Savon maakuntaliitto
  • Ideoidaan yhdessä: Miten löydän paikalliset tarinat? Miten liitän ne tuotteisiini? Mikä voisi olla esimerkiksi Repoveden alueen tarina?
  • Yhteenveto ja aikaa keskustelulle 

 

ILMOITTAUDU mukaan viimeistään 18.11.2022

 

Tilaisuuden järjestämisestä vastaa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun koordinoima Paikallisten ruokatuliaisten tuotteistaminen -hanke, jota rahoittaa Lapin Ely-keskus HAMA-rahoituksesta.