Maaseudun makumuistot tuotteiksi – Pieksämäki
Tervetuloa kuulemaan ruokamatkailun ajankohtaisia kuulumisia ja ideoimaan yhdessä, miten esimerkiksi ruokalahjoista tai ruokalistoista saisi houkuttelevampia tarinallistamisen avulla.
KENELLE: Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki elintarvikejalostajat sekä matkailu- ja ravitsemisalojen yritykset.
AIKA JA PAIKKA: Keskiviikkona 30.11.2022 klo 14.00-16.30 Partaharjukeskus, Pieksämäki
OHJELMA:
- Kahvit
- Ajankohtaista ruokamatkailusta, TKI-asiantuntija Taina Harmoinen, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
- Paikallisten ruokatuliaisten tuotteistaminen –hanke, projektipäällikkö Tiia-Mari Eilola, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
- Saimaa Local Food Gift Challenge, Anu-Anette Varho / Eevamari Lahtinen, Etelä-Savon maakuntaliitto
- Ideoidaan yhdessä: Miten löydän paikalliset tarinat? Miten liitän ne tuotteisiini? Mikä voisi olla Saimaan tarina?
- Yhteenveto ja aikaa keskustelulle
ILMOITTAUDU mukaan viimeistään 25.11.2022
Tilaisuuden järjestämisestä vastaa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun koordinoima Paikallisten ruokatuliaisten tuotteistaminen -hanke, jota rahoittaa Lapin Ely-keskus HAMA-rahoituksesta.