Mäntyharjun Ikäruoka-verkkotyöpaja: Tule valitsemaan ja ideoimaan palvelukokeiluja!

Tervetuloa valitsemaan ja ideoimaan Mäntyharjun alueen Ikäruoka-palvelukokeiluja
ti 25.5. klo 15–17 verkkotyöpajassa!

 

Tilaisuudessa…

  • käymme läpi yhteenvedon  (linkki pdf-tiedostoon, avautuu uuteen välilehteen) ja osallistujien kommentit kotona asuvien ikäihmisten ruokaan liittyvien palveluiden kehittämisen tarpeista
  • valitsemme yhdessä ne kehittämisaiheet (1–3 kpl), joita Mäntyharjun alueella halutaan kokeilla käytännössä
  • aloitamme kokeilujen toteutuksen ideoinnin.

Ilmoittaudu mukaan ma 24.5. mennessä Niinalle: niina.rantakari@xamk.fi, p. 040 624 7710. 

Tilaisuus järjestetään Teams-ohjelmalla. Kirjautumislinkki lähetetään ilmoittautuneille tapahtumapäivän aamuna.

Työpaja on tarkoitettu kaikille Mäntyharjun alueen yrityksille, julkisen ja kolmannen sektorin toimijoille, jotka ovat kiinnostuneita saamaan lisätietoa ja/tai olemaan mukana alueellisissa palvelukokeiluissa sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätiedot: Niina Rantakari, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, niina.rantakari@xamk.fi, p. 040 624 7710

Ikäruoka 2.0 -hanke – Hyvää syömistä tukevia palveluita kotona asuville ikäihmisille

#ikaruoka #teemarahaa

Ti 25.5. klo 15–17 järjestettävä verkkotyöpaja on osa Mäntyharjun Ikäruoka-kehittämisryhmän toimintaa, jossa edetään yhdessä ideoiden kohti syksyllä 2021 toteutettavia käytännön palvelukokeiluita.

Alueellisten Ikäruoka-kehittämisryhmien toiminta on osa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Gerontologinen ravitsemus Gery ry:n toteuttamaa Ikäruoka 2.0 -hanketta. Hankkeessa kehitettäviin ikäihmisten palveluihin kuuluvat laajasti erilaiset kauppa-, ravintola-, koulutus- ja ohjauspalvelut. Tavoitteena on lisätä palvelujen saatavuutta, saavutettavuutta, kiinnostavuutta ja hyväksyttävyyttä.

Kohderyhmänä ovat kotona asuvat ikäihmiset, erityisesti hiljattain eläkkeelle jääneet, yksin asuvat, vasta leskeytyneet sekä sellaiset ikääntyneet, joiden toimintakyky on heikkenemässä.

Ikäruoka 2.0 -hanke saa sosiaali- ja terveysministeriön myöntämää valtionavustusta terveyden edistämisen määrärahasta.