Mika Kamenskyn luento strategisesta johtamisesta

Onko yrityksesi strategia kunnossa? Keskitytkö liiketoiminnassasi oikeisiin asioihin nyt ja tulevaisuudessa?

Strategisen johtamisen suomalaisguru Mika Kamensky saapuu Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Kouvolan kampukselle puhumaan strategisen ajattelun tärkeydestä ja sen soveltamisesta käytännön liike-elämässä. Tilaisuus on 22.3. klo 13-14.

KTM, LJK Mika Kamensky on tehnyt liiketoiminnan, organisaation ja henkilöstön kehittämistyötä lähes 40 vuotta. Hän on konsultoinut ja valmentanut satoja yrityksiä, mm. ABB, Fazer, Kotkan kaupunki, Kone, Suomen Jääkiekkoliiga ja Stockmann. Hänen laajasta kirjallisesta tuotannostaan tunnetuin on Strateginen johtaminen -teos.

Tule kuulemaan, miten yrityksen toimintaa voi kehittää strategisen johtamisen avulla! Tilaisuudessa on aikaa myös kysymyksille.

Tilaisuus on maksuton. Pyydämme ystävällisesti ilmoittautumaan 15.3. mennessä osoitteeseen mari.maunula@xamk.fi (nimi, osallistujamäärä ja yhteystiedot). Ilmoittautuneille lähetämme tarkemmat saapumisohjeet. Paikkoja on rajallinen määrä.

Tapahtuman järjestää Patteri Entrepreneurship Society yhdessä KymiRingin ”Tehoa kansainväliseen tapahtumamarkkinointiin” -hankkeen kanssa. Hankkeen toteuttaa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu 1.8.2017–30.6.2018 ja sitä rahoittaa Kymenlaakson liitto sekä Kouvolan kaupunki.

Lisätietoja: Mari Maunula, 044 7028510, mari.maunula@xamk.fi

Mika Kamensky