Mikä meitä töissä oikein uuvuttaa – työntekijänä, työnantajana, yrittäjänä?

Webinaari torstaina 22.4.2021 klo 8.30-9.30

Merja Karjalainen puhuu työssä jaksamisesta ja työn uuvuttavuudesta. Webinaarissa näkökulma on sekä työntekijän ja työnantajan mutta myös pienen yrittäjän näkökulman.

Työelämäkehittäjä, tietokirjailija, toimittaja   Merja Karjalainen, FM ja yhteisöpedagogi (AMK), on tehnyt pitkän uran toimittajana ja erikoistunut työsuojelun ja työhyvinvoinnin aihepiireihin. Hän toimi aiemmin Työ Terveys Turvallisuus -lehden toimituspäällikkönä Työterveyslaitoksessa ja sittemmin saman lehden päätoimittajana pienessä kustantamossa. Nyt hän toimii yrittäjänä ja kehittää yhteistyökumppaninsa kanssa työsuojelun avuksi välineitä psykososiaalisen kuormituksen tunnistamiseen ja hallintaan.

Viime vuonna Merja kirjoitti tietokirjan Jaksamisen rajat – Psykososiaalinen kuormitus, työuupumus ja työsuojelu (Basam Books 2020), jonka pohjalta hän puhuu tässä webinaarissa. www.merjakarjalainen.fi

Haastattelija on Päivi Kapiainen-Heiskanen.

Webinaarin jälkeen voit esittää kysymyksiä ja keskustella Merja Karjalaisen kanssa Teamsissa klo 9.30-10.00.

Webinaarin osallistuja saa ale-koodin Merja Karjalaisen kirjaan.

ILMOITTAUDU:

https://www.lyyti.in/Mika_meita_toissa_oikein_uuvuttaa

Tervetuloa!
Tilaisuus on osa Time4Help Suomi: palvelukehittäminen, naisjohtajuus, yrittäjyys -hanketta, joka saa Etelä-Savon ELY-keskuksen kautta Euroopan sosiaalirahaston osarahoitusta.