Muotoilupyrähdys tapahtuma-alan toimijoille

Hei tapahtumien parissa toimiva yrittäjä, freelancer tai kuntatoimija! Tule mukaan PARK-hankkeen toimintaan Xamkille.

Tervetuloa mukaan maksuttomaan Muotoilupyrähdys-työpajakokonaisuuteen Xamkin Kouvolan kampukselle. Saat uutta oppia pelialan mahdollisuuksista ja teknologioista sekä palvelumuotoilun menetelmistä.

Missä? Xamk Kouvolan kampus (tarkempi paikka ilmoitetaan ilmoittautuneille myöhemmin).

Milloin? Työpajapäivä ma 1.11. klo 9-17
Loppuesityspäivä ti 30.11. klo 8:30-11:30 (myös verkkototeutus mahdollinen)

Muotoilupyrähdykset ohjaa liiketoimintamuotoilija Laura Hakanen/No Rocket Science Oy.

Muotoilupyrähdykset ovat osa Euroopan sosiaalirahaston rahoittaman PARK Pelialasuunnannäyttäjänä kohti pandemiaresilienttiä koulutusta –hankkeen toimintaa. Lue lisää: www.xamk.fi/park

 

MITÄ MUOTOILUPYRÄHDYKSISSÄ TEHDÄÄN?

Tuo Muotoilupyrähdyksiin oma kehittämisidea tai haaste, jonka haluat ratkaista. Voit osallistua myös ilman ideaa ja tulla mukaan avoimin mielin jos pelialan mahdollisuudet kiinnostavat. Voimme esimerkiksi yhdessä miettiä keinoja siihen, miten tapahtumiin tai tapahtumien tuottamiseen voitaisiin liittää pelillisiä elementtejä ja hyödyntää pelialan ansaintamalleja ja erilaisia digitaalisia ratkaisuja. Ennen työpajapäivää, otamme sinuun yhteyttä ja kartoitamme ajatuksiasi sekä kehittämistarpeitasi.

Työpajapäivässä 1.11. saat avuksesi opiskelijatiimit sekä asiantuntijoita pelialalta ja muotoilusta. Muotoilupyrähdyksissä kuulet uusinta tietoa pelialan luennoilla ja saat esimerkkejä laitteista ja teknologioista. Lisäksi saat palvelumuotoilun menetelmistä konkreettisia vinkkejä asiakaslähtöiseen työskentelyyn ja ideoiden testaamiseen. Muotoilupyrähdys-työpajapäivän jälkeen opiskelijatiimit sopivat kanssasi, kuinka ratkaisuja lähdetään testaamaan ja jatkokehittämään. Muotoilupyrähdyskokonaisuus huipentuu loppuesitystilaisuuteen 30.11. klo 8:30-11:30, jolloin kuullaan jatkokehitetyt ideat.

Osallistuaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta pelialalta.

 

Tavoitteena on, että Muotoilupyrähdykset antavat osallistujille uusia ajatuksia ja näköaloja pandemia-aikanakin toimivien palveluiden kehittämiseksi. Haluammekin osaltamme auttaa alueidemme toimijoita elpymään koronan kourista. Toivomme myös, että Muotoilupyrähdys toimii alustana yritysten ja opiskelijoiden keskinäiseen verkostoitumiseen ja yhteistyön kehittämiseen.

 

Mukaan mahtuu 8 osallistujaa/Muotoilupyrähdys. Ilmoittaudu mukaan 10.10.2021 mennessä!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

Tiina Savallampi, PARK-projektipäällikkö

tiina.savallampi@xamk.fi

044 702 8960