Myyntivalmennus digiammattilaisille

Sani Leinon myyntivalmennus pe 13.10. klo 9-12

Kyllä, luit oikein, perjantai 13. päivä 😆

Digiasema Kymenlaakson etänä (via Zoom) pidettävä ja maksuton valmennus on suunnattu juuri teille kymenlaaksolaiset digiasiantuntijat!

Myyntivalmennuksen teemoina ovat mm. Social Selling, asiakkaiden aikakausi ja ostohalvaus, myynnin modernit keinot ja kanavat sekä tekoälyn hyödyntäminen myynnissä.

Valmentajana:

Sani Leino on tunneälykkään myyntityön ja sosiaalisen myyntityön (Social Selling) valmentaja. Hänet tunnetaan energisistä ja mukaansatempaavista myyntivalmennuksista ja myynnin motivaatiopuheista.

Sanilla on yli 10 vuoden kokemus tuloksellisesta ja palkitusta myyntityöstä B2B ja B2C myynnin parissa erityisesti ICT-, Telecom- ja Retail -puolilla. Sani on työskennellyt mm. Toyotalla, Gigantissa, DNA:lla, myyntiyhtiö Rainmakerilla erilaisissa myynnin tehtävissä sekä teknologiahtiö ThingLinkin Europan myyntijohtajana.

Nykyään Sani toimii perustamansa SALES Consulting -yhtiön toimitusjohtajana ja myyntivalmentajana auttaen yritysten myyntiprosessien modernisoinnissa.

Sani Leinon kuva: Rabbit Visuals Oy / Niko Sieppi

 

Digialan ammattilainen Kymenlaaksossa, ilmoittaudu mukaan tästä linkistä!

Valmennuksen tarjoaa Digiasema Kymenlaakso, jonka toimintaa käynnistetään EU:n osarahoittaman DIH Kymenlaakso – Digibuusteri –hankkeen avulla.

Tarjoatko digipalveluja Kymenlaaksossa? Haluatko vahvistaa yrityksesi näkyvyyttä ja osaamista – maksutta?

Digiasema Kymenlaakso tarjoaa uuden, maksuttoman markkinapaikan digialan yritysten B2B-palveluille. Digiasema kokoaa yhteen osoitteeseen www.digiasema.fi kymenlaaksolaisille yrityksille suunnatut digipalvelut, koulutukset ja kehittämismahdollisuudet.