Nostalgiaa Xamkin opiskelijoiden lehden julkaisutilaisuudessa

Opiskelijoiden tekemän Nostalgia-lehden julkaisutilaisuus pidetään Kohoa Synergiakeskuksessa Xamkin tiloissa 4. joulukuuta kello 16.30–20.00.

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun toisen vuosikurssin graafisen muotoilun opiskelijat ovat tehneet lehtigrafiikan kurssilla lehden, joka käsittelee lapsuuden nostalgiaa.

”Nostalgia on värikäs ja aiheeltaan monipuolinen lehti. Projekti oli opettavainen ja miellyttävä, mutta myös työläs,” kertoo Luukas Forsbacka, lehden luova johtaja.

”Aluksi lehteä varten ehdoteltiin ja pohdittiin teemaa. Kaikki osallistuivat äänestykseen, joka oli erittäin tiukka kisa lapsuus- ja matkailuteeman välillä. Lehden nimeä varten oli todella monta vaihtoehtoa, muistaakseni 10–15 eri nimeä. Lehden sisällöksi tuli hyvin monipuolisia aiheita. Oli kiva nähdä, että kaikki keksivät ja löysivät mielenkiintoisia aiheita,” kuvailee Nuppu Naumanen, lehden päätoimittaja.

Tilaisuudessa muistellaan menneiden vuosikymmenten nostalgiaa pelejen, askartelun, arvonnan ja musavisan avulla. Tarjolla on myös pientä purtavaa ja virvokkeita. Julkaisutilaisuuteen osallistuminen ei maksa mitään. Tervetuloa juhlistamaan opiskelijoiden lehden julkistamista!

Lisätietoja

Iida Varén, markkinointi AD
diiva005@edu.xamk.fi