”Oodi osallisuudelle” -webinaari

 

Klikkaa kuva suuremmaksi

Toteutamme Etänä ja livenä -hankkeen ”Oodi osallisuudelle” -aloituswebinaarin yhdessä Etelä-Savon Maakuntaliiton Akku- ja E=mc2 -hankkeiden kanssa. Teemamme on  osallisuus.

Katsomme aihetta työelämän osallisuuden vinkkelistä. Sitä täydentää meidän teemoihimme sopiva Akku-hankkeen kulttuuriosallisuus. Nuorten osallisuuskulmastakin on oppimista myös muilla kuin nuorten kanssa työskentelevillä. Esimerkiksi webinaarissa esiteltävä ”Mikä Vituttaa? -malli on saanut työssä olevat tuumaamaan, että me tarvittaisiin tuo töihin.

ETÄNÄ JA LIVENÄ -puhuja


Etänä ja livenä -puheevuorossa on luvassa  ”Valokuvia, voimabiisejä ja elämänlankoja – osallisuutta työyhteisössä. Esimerkkejä luovien menetelmien hyödyntämisestä työelämässä”

Puhuja Tuulevi Aschan (KM, henkilöstövalmentaja, projektipäällikkö) kertoo sekä voimavaralähtöisen, osallisuutta tukevan työyhteisökulttuurin edellytyksistä ja käytännön esimerkeistä. Luovat menetelmät voivat edistää osallisuutta.

 

KEY NOTE -PUHUJA professori Anne Birgitta Pessi

Anne Birgitta Pessi johdattaa teemaan ”Osallisuuden ja yhteyden voima” -puheenvuorollaan.

Pessin esittelyssä lainaamme Speakersforumin kiteytystä:

”Anne Birgitta Pessi (TT, dos.,) on lumoutunut ihmisten kohtaamisen, myötätunnon ja merkityksellisyyden teemoista. Hänen missionsa on herätellä ihmisiä pohtimaan omaa ja yhteisönsä ydintä, jonka varaan rakentuu niin hyvinvointi kuin tehokkuuskin. Mikä on meille merkityksellisintä? Onko ihminen hyvä vai paha? Kuinka olemme myötätuntoisia arjessa? Miten innostamme toisiamme parhaiten? Pessi tarkastelee näitä kysymyksiä sekä provosoivin pohdinnoin että yhteisön arkeen – kuten työelämään – soveltaen. Ytimessä on kansainvälisen tutkimustiedon soveltaminen juuri kyseiseen kohderyhmään.

Pessi on kansainvälinen tutkija ja innostava, erittäin pidetty luennoitsija ja alustaja, joka työskentelee professorina Helsingin yliopistossa sekä vierailee säännöllisesti tutkijana mm. Stanfordin ja Bostonin yliopistoissa. Hän on Suomessa tunnettu mm. lukuisien yritysten tutkija-puhujana sekä kirjasta Myötätunnon mullistava voima sekä CoPassion-tutkimushankkeen johtajana.”

Tapahtuma on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista.

Tervetuloa mukaan!