OPETUS meets TKI -webinaari

Miten tehdä parempaa uraohjausta ja työelämäpedagogiikkaa? Tule hakemaan vinkit sujuvampaan uuteen lukuvuoteen!

OPETUS meets TKI -webinaari on suunnattu korkeakoulujen opetus-, ohjaus- ja TKI-henkilöstölle mutta on avoin kaikille muillekin.

Liity kanssamme Teams-linjoille ke 25.8.2021 klo 14 – 16

Tavataan osoitteessa http://bit.ly/opetus_tki (ei ennakkoilmoittautumista).​

 

Ohjelma:

  • Millaisiin tulevaisuuden työtehtäviin ammattikorkeakoulut ohjaavat opiskelijoitaan, millaista osaamista tarvitaan ja miten ammattikorkeakoulut voivat vastata näihin tarpeisiin? Projektipäällikkö Milja Manninen (Ohjaus tulevaisuuden työhön -hanke)
  • Juvenia Akatemia opetus- ja uraohjausympäristönä, yliopettaja Katja Komonen, projektipäällikkö Antti Rantaniva ja opiskelija Krista Mynttinen
  • Ammattikorkeakoulujen opetuksen ja TKI:n yhteistyö mahdollistaa opiskelijalle monipuolisen ja kehittävän oppimis- ja ohjausympäristön. Millaisia kokemuksia xamkilaisilla on opetuksen ja TKI:n yhteistyöstä? Keskustelemassa opetuksen ja TKI:n asiantuntijoita eri puolilta Xamk-yhteisöä, mm. opetuksen hallintojohtaja Eeva Kuoppala, yliopettaja Tuija Suikkanen-Malin, lehtori Sari Miettinen, projektipäällikkö Elina Ylönen ja projektipäällikkö Maarit Vahvanen.
  • Hyvät toimintamallit jakoon, yliopettaja Miia Karttunen

Tilaisuuden järjestää Ohjaus tulevaisuuden työhön -ESR-hankkeen Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun osahanke. Lisätietoja Miia Karttunen (etunimi.sukunimi@xamk.fi)