Palvelumuotoilu projektioppimisen menetelmänä -verkkokoulutus

PALVELUMUOTOILU PROJEKTIOPPIMISEN MENETELMÄNÄ -VERKKOKOULUTUS

Koulutus järjestetään 26.5.2020 klo 13:00-16:00 Adobe Connectin välityksellä.

Perus-, toisen ja korkea-asteen opettajille suunnattu koulutus antaa sinulle valmiuksia projektioppimisen ohjaamiseen. Koulutuksen käytyäsi ymmärrät, miten palvelumuotoiluajattelua voidaan kytkeä osaksi oppijalähtöisten projektien ohjaamista.

Koulutuksessa opitaan palvelumuotoilun perusprosessi, jonka avulla voit ohjata tuotteen tai palvelun käyttäjälähtöistä suunnittelua ideasta toteutukseen.

  • Oppijalähtöisten projektien toteuttaminen palvelumuotoilun työtapoja hyödyntäen
  • Design thinking osana projektityötä
  • Käyttäjäprofiilien rakentaminen ja asiakkaan palvelupolut

Koulutus toteutetaan toiminnallisin menetelmin ja osallistujien kanssa keskustelevalla tyylillä. Saat kuulla asiantuntijoiden alustuksia aiheesta ja käytännön esimerkkejä sekä testata itse menetelmiä.

 

KOULUTTAJAT

Design Huovin Heidi Huovinen ja Marja Heinistö.

Huovisella on monipuolinen työkokemus palvelumuotoilun parissa eri sektoreilla ja yrittäjänä niin sotepalveluiden, digitaalisten palveluiden kuin palveluprosessien kehittämisestä. Hänen erityisosaamista ovat osallistavat pelilliset kehittämismenetelmät. Heinistö puolestaan on oppimisen ja kehittämisen asiantuntija, joka on toiminut alkavien yrittäjien valmentajana, liiketoiminnan kehittäjänä sekä yhteisöllisten kehittämisprojektien fasilitoijana. Hänen erityisosaamistaan on tuotteiden ja palveluiden kaupallistaminen sekä osallistavien kehittämisprojektien toteuttaminen.

 

Ilmoittaudu 21.5.2020 mennessä:

https://www.lyyti.in/palvelumuotoiluprojektioppiminen

 

LISÄTIETOJA:

Maisa Kantanen
maisa.kantanen@xamk.fi
p. 0405697899