Sote- ja ravintola-alan yrittäjät ja ammattilaiset

Tervetuloa kuulemaan infoa palvelusetelistä ja ateriapalvelusetelistä. Päivä on loistava tilaisuus myös verkostoitumiselle eri alojen yrittäjien kesken. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille sote-alan ammattilaisille ja asiantuntijoille sekä ruoka- ja ateriapalveluja tarjoaville yrityksille.

Tilaisuus pidetään Mikkelin keskussairaalan auditoriossa.

Aika Aihe Alustaja
klo 11.30-11.45 Tervetuloa Satu Pulkkinen, projektipäällikkö TUTU-hanke, Xamk
klo 11.45-12.30 Perustietoa palvelusetelistä Heli Peltola, tutkimuspäällikkö, Xamk
klo 12.30-13.15 Ateriapalvelun palveluseteli. Vaihtoehtoja palveluntuottamisesta. Seppo Hujanen, tukipalvelukoordinaattori, Essote

Anne Puntanen, lähihoitaja, Essote

klo 13.15-13.45 TAUKO
klo 13.45-14.15 Palveluntuottajana ateriapalveluissa. Kokemuksia aterioista ravintolassa. Riitta Vesterinen, yrittäjä, Riitan sapuska
klo 14.15-14.45 Yhteistöllinen ruokailu toimintakyvyn tukena. Teija Rautiainen, tutkimuspäällikkö, Xamk
klo 14.45-15.00 Keskustelu ja loppuyhteenveto Satu Pulkkinen, projektipäällikkö TUTU-hanke, Xamk

 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Tilaisuus on maksuton! Tarjoilun vuoksi ilmoittautuminen 1.11.2019 mennessä
oheisesta linkistä: https://www.lyyti.in/palveluseteli_info_TUTU_131119

Lisätietoja: projektipäällikkö Satu Pulkkinen, p. +35840 151 1635, satu.pulkkinen@xamk.fi

Tilaisuus on osa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun toteuttamaa Tukea tuottavuuteen – sote-alan yritykset uudelle aikakaudelle -hanketta, joka saa Etelä-Savon ELY-keskuksen kautta Euroopan sosiaalirahaston osarahoitusta.Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän (Essote) kanssa. 

Jaa sivu