Pelien Vapaakaupunki

Pelien vapaakaupunki innostaa pelien pariin marraskuussa!

 

Pelien Vapaakaupunki on Kouvolan keskustassa järjestettävä yleisölle avoin tapahtuma, joka järjestetään osana Pelitaiteen pääkaupunki – Capital of Game Art -tapahtumakokonaisuutta. Marraskuun (3.-30.11.2022) kestävä, sisällöltään vaihtuva tapahtuma tuo pelit ja pelikulttuurin monipuolisesti esille; tarjolla muun muassa pelitaidetta ja upeita pelialan työnäytteitä, pelintekotyöpajoja, yhteisöllistä tekemistä, pelinostalgiaa sekä tietysti pelaamista! 

Tapahtumasta löytyy mielenkiintoista katsottavaa ja koettavaa kaikenikäisille vierailijoille, olitpa sitten viettänyt pelien parissa koko ikäsi, tai pelaillut vain satunnaisesti shakkia. Tule siis yksin tai yhdessä kavereidesi kanssa fiilistelemään ja pelaamaan, sekä tutkimaan, mitä kaikkea pelien maailma voikaan tarjota!

Marraskuun kestävä, sisällöltään vaihtuva yleisötapahtuma tuo pelit ja pelikulttuurin monipuolisesti esille.

 

Lisätietoa tapahtumasta ja sen sisällöstä päivitetään tapahtumakokonaisuuden verkkosivuille osoitteeseen www.capitalgameart.fi, sekä sosiaalisen median kanaville Facebookiin ja Instagramiin tapahtuman lähestyessä, pysy siis kuulolla!

 

Pelitaiteen pääkaupunki – Capital of Game Art on Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulun, Kouvolan kaupungin, Edukon, Poikilo-museoiden ja Taiteen edistämiskeskuksen kanssa yhteistyössä tehtävä hanke, jota tukee Kymin Osakeyhtiön 100-vuotissäätiö, SKR Kymenlaakso, Kouvolan Lakritsi, Kymen Seudun Osuuskauppa, Kauppakeskus Veturi sekä Kouvolan Asunnot.