PuroMeetti 1 – Yhteistyön etsijät kohtaavat

Jokaisen yrityksen ei tarvitse pyrkiä maailmalle yksin. Yhteistyöllä kasvu ja kansainvälistyminen helpottuu! Etsiikö yrityksenne raaka-aineen tuottajaa, rahtivalmistajaa tai pakkaajaa? Haetteko ratkaisua yhteiskuljetuksiin tai välivarastointiin? Kiinnostaako tuotteiden myynti yhteisen kattobrändin alla, yhteisen vientipäällikön palkkaus tai yhteismarkkinointi? Tai onko yhteistyön tarpeenne jokin muu. Tule tapaamaan yhteistyökumppaneitasi ja verkostoitumaan 1. PuroMeettiin 29.10.2020.
Pienistä puroista suuria väyliä -hanke järjestää neljä yritysten tapaamista eli PuroMeettiä. Ensimmäinen tapaaminen 29.10. klo 12–16 järjestetään koronatilanteen vuoksi etäyhteydellä ZOOM-webinaarina. PuroMeetissä yhteistyökumppanin etsijät kohtaavat. Tapaamisessa tutustutaan, keskustellaan yhteistyöstä ja solmitaan uusia kontakteja. Mukaan ovat tervetulleita yritysten edustajat, elintarvikealan kehittäjät ja kaikki, joiden sydän sykkii suomalaisen ruokaketjun toiminnan edistämiselle.
Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautumisia vastaanotetaan 23.10. saakka. Mukaan voi ilmoittautua tästä linkistä.

Yritykset kohtaavat toisensa 1. PuroMeetti-webinaarissa.
OHJELMA to 29.10. klo 12.00 – 16.00:
• Neljän paikkakunnan purot yhdistyvät
• Pienistä puroista -promoottorit avaavat näköaloja
• Reitit Suomesta maailmalle: mitä yhteistyön muotoja eli arvoketjuja
on olemassa ja millaista uutta yhteistyötä voimme luoda
• Oletko veturi vaiko resurssi tuotantoketjuissasi
• Meettaus: yhteistyökumppanien kontaktointi

Puromeetti 1 aloittaa neljän tapaamisen kokonaisuuden. Jatkossa tilaisuudet tullaan järjestämään yhtäaikaisesti Mikkelissä, Helsingissä, Tampereella ja Rovaniemellä.

Lisätietoja hankkeesta löytyy verkkosivuilta www.puronetti.fi.

Tilaisuuden järjestelyissä Etelä-Savossa mukana Kumppanuudella ruokasektorille vuorovaikutusta ja innovatiivisuutta – KURVI –hanke. Puromeetti on Pienistä puroista suuria väyliä -hankkeen (1.8.2019–31.7.2021) toimenpide. Hanke ohjaa elintarvikealan yrityksiä rakentamaan yhteistyöhön perustuvia tuotantoketjuja, ja kasvattamaan siten liiketoimintaansa kotimaassa ja kansainvälistymään. Pienistä tuotantovirroista syntyy suurempia viennin väyliä, jotka saavat voimansa yritysten yhteistyöstä. Hanke on suunnattu kasvusta ja kansainvälistymisestä kiinnostuneille elintarvikealan pk-yrityksille ja alan palveluntuottajille. Osallistuminen on maksutonta. Hankkeen päärahoittajana toimii maa- ja metsätalousministeriö ja toteuttajana Fennopromo Oy.