Road to *ship – ideakiihdyttämö

Road to *ship ideakiihdyttämön tarkoituksena on auttaa opiskelijoita sekä opiskelijajohtoisia startuppeja. Haluamme antaa opiskelijoille kattavat resurssit ja tiedot oman idean viemiseen eteenpäin. Kiihdyttämön tavoitteena on saada ideat valmiiksi elokuussa järjestettävään *ship Startup Festivaliin, jossa tiimit pääsevät kilpailemaan 5000€ pääpalkinnosta. Kiihdyttämöön voi osallistua myös ilman osallistumista *ship Startup Festivaliin.

 

Kiihdyttämön mentorointi ja opastus järjestetään verkossa. Kiihdyttämö koostuu kahdesta osasta, starttipäivästä ja mentoroinnista.

 

KICK OFF on starttitilaisuus tiimeille, ideoille sekä yrittäjyydestä kiinnostuneille. KICK OFF -tilaisuudessa käydään läpi ideakiihdyttämön toimintaa sekä valmentajat tarjoavat käytännöllisiä vinkkejä oman idena työstämiseen. KICK OFF järjestetään verkossa ti 19.5. klo 14.00 – 16.00. (Tilaisuuden kielenä englanti)

COACHING tarjoaa tiimikohtaista mentorointia. Mentorointia personoidaan tiimisi tarkoitukseen ja aikatauluun. Mentorointia saatavilla suomeksi ja englanniksi. COACHING varataan valmennuksen aikana erillisen varauskalenterin mukaisesti.

Ilmoittaudu TÄÄLTÄ ! Paikkoja rajoitetusti, ilmoittaudu pian!

 

! Osallistumalla valmennukseen voit myös suorittaa opintopisteitä! Innovaatio- ja yrittäjyysprojektit 1 – 10 op kokonaisuus on räätälöitävissä oman tarpeesi mukaan. Soveltuu kaikkien alojen opiskelijoille vapaasti valittavina opintoina.

! Tiimit ja yksilöt voivat osallistua kaikilta aloilta. Jos sinulla ei ole omaa tiimiä, pyrimme sijoittamaan sinut apua tai lisävahvistusta haluaviin tiimeihin

 

                                                                              

 

Lisätietoa Maarit Vahvanen, maarit.vahvanen[at]xamk.fi
www.xamk.fi/en/startup2020