Ruoka-ala kasvuun – tehoa kehittämistoimintaan löytyy yhteistyön kautta. Valtakunnallisen Ruokasektorin koordinaatio- ja KURVI -hankkeiden järjestämän tilaisuuden tavoite on tiivistää toimijoiden yhteistyötä ja hyvien käytänteiden vaihtoa. Ruoka-ala kasvuun -tilaisuudessa tarkastellaan pk-elintarvikeyrittäjyyden kehittämistä lähiruoan, luomun ja luonnontuotteiden näkökulmista. Tilaisuudessa esitellään sekä hankkeiden tarjoamat mahdollisuudet että kuullaan millaista rahoitusta kehittämiseen on tarjolla. Konkreettisena esimerkkinä kuullaan kommenttipuheenvuorot kehittämistyötä tekeviltä yrittäjiltä.

Paikka: Kenkävero, Pursialankatu 6, Mikkeli

Aika: 15.5.2019 klo 12.30 – 16, iltapäiväkahvit noin klo 14

Ohjelma

Lähiruoka, luomu ja luonnontuotteet – valtakunnallisesti ja maakunnallisesti

Keskustelua ja eri toimijoiden lyhyitä puheenvuoroja mm.

  • Heidi Valtari, Marja-Riitta Kottila ja Juha Rutanen, Ruokasektorin koordinaatiohanke
  • KURVI – Kumppanuudella ruokasektorille vuorovaikutusta ja innovatiivisuutta, Taina Harmoinen, Xamk

Elintarvikealan yritysten kehittäminen maaseuturahoituksella, Jukka Kotro, Etelä-Savon ELY-keskus

Yritysten kehitystyö: mistä saatu apua ja mitä tarvitaan?

  • Teron Tuoretori, Tero Puikkonen
  • Arctic Natural Products, Heidi Gustafsson

Superhyvä, Eeva-Liisa Häkli, Foodwest Oy

Luomubuumi, Riitta Kaipainen, Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti

Ruokaviraston pk-neuvonta- ja vientihanke, Jenni Stenius, Ruokavirasto

Miten tästä jatkamme?

Tilaisuus on maksuton. Ilmoittautumiset 7.5.2019 mennessä http://ty.fi/ruoka-etelasavo

 

Lisätietoja:

Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke, Turun yliopiston Brahea-keskus, paivi.toyli@utu.fi, 040 189 1929

Taina Harmoinen, KURVI – Kumppanuudella ruokasektorille vuorovaikutusta ja innovatiivisuutta, XAMK, taina.harmoinen@xamk.fi, 040 662 5560

Jaa sivu