Ryhmäilmiö verkkokurssi

Ohjaatko nuorten ryhmiä tai järjestätkö ryhmätoimintaa? Kaipaatko vinkkejä turvallisten ja vuorovaikutuksellisten ryhmien rakentamiseen? Entä ideoita nuorten ryhmätapaamisten teemoihin?

Ryhmäilmiö-kurssilta saat välineitä nuorten ryhmien ohjaukseen ja ideoita erilaisten teemallisten ryhmätuokioiden järjestämiseen. Opit ymmärtämään ja tukemaan ryhmien kehitystä ja niiden eri vaiheita mm. erilaisilla ryhmäyttävillä harjoitteilla. Nuorten kiinnittyminen hyvin toimiviin ryhmiin lisää osallistujien hyvinvointia, osallisuuden kokemusta ja tukee myös ehkäisevän päihdetyön teemojen vastaanottoa ryhmässä ja sitä kautta lisää myös ehkäisevän päihdetyön vaikuttavuutta.

Ryhmäilmiö -verkkokurssille voit osallistua https://ehytkouluttaa.fi -verkkoympäristössä. Kurssille ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan osallistuminen vaatii sivustolle rekisteröitymisen ja käyttäjätunnuksen luomisen. Käyttäjätunnuksen luomalla pääset opiskelemaan myös muita EHYT ry:n verkkokurssisisältöjä. Voit aloittaa kurssin silloin kun sinulle parhaiten sopii ja voit opiskella omassa tahdissa. Opiskelu pohjautuu itsenäisiin tehtäviin ja itseopiskeluun.

Kurssista saa sähköisen osaamistodistuksen. Kurssi on maksuton.

Ryhmäilmiö – ohjaajan käsikirjan kansikuva (kuvitus: Mikko Hiltunen)

 

Lisätietoja Ryhmäilmiö-verkkokurssista:

Niina Himanka

Ehkäisevän päihdetyön asiantuntija

etunimi.sukunimi@ehyt.fi