SAFECON-hankkeen seminaari

SAFECON-hankkeen tavoitteena on parantaa rakennustyömaiden turvallisuutta pk-yrityksissä Kaakkois-Suomen ja Venäjän raja-alueella. Xamkin hallinnoimassa työpaketissa 1 kehitetään ylemmän johdon tietämystä työturvallisuudesta. Koko hanke toteutetaan Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun, Saimaan ammattikorkeakoulun, Pietarin valtiollisen arkkitehtuurin ja rakennustekniikan yliopiston sekä Leningradin valtiollinen yliopisto Pushkinin yhteistyössä.

SEMINAARI

Seminaarissa esitellään hankkeen ensimmäisen työpaketin tulokset, jotka on tehty yhteistyössä hankkeeseen sitoutuneiden rakennusyritysten kanssa. Tämän lisäksi kuullaan Mittaviiva Oy:n Tarja Mäen ja Jalon Rakentajat Oy:n Mika Paavilaisen puheenvuorot työturvallisuuden johtamisesta. Puheenvuorojen aiheet tarkentuvat vielä. Seminaari on avoin ja maksuton kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Seminaari järjestetään etänä verkossa Teams-kokouksena. Voit liittyä suoraan kokoukseen, mutta suositamme ilmoittautumaan tapahtumaan ennakkoon, niin voimme tiedottaa mahdollisista muutoksista. Ilmoittautuminen

PAIKKA JA AIKA

Keskiviikko 8.4.2020 klo 12-16.

Kokous järjestetään etänä Microsoft Teams kokouksena. Liity tästä.

  • 12-12:45 hankkeen välitulosten esittely
  • 13-14 Tarja Mäki, projektipäällikkö, Mittaviiva Oy
  • 14-15 Mika Paavilainen, työpäällikkö, Jalon Rakentajat Oy

LISÄTIETOJA

Milla Sairanen, projektipäällikkö xamk.fi/safecon milla.sairanen (at) xamk.fi

Henna Haikonen, projektitutkija xamk.fi/safecon henna-riikka.haikonen (at) xamk.fi

Ilmoittautuminen https://link.webropolsurveys.com/S/9B88B65FE76285B1