ELINTARVIKKEEN ALKUPERÄN ILMOITTAMINEN

Tule päivittämään tietosi

Aika: ma 30.10.2017, klo 12.30 – 16.00

Paikka: Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Mikkelin kampus, Kampussali D (Patteristonkatu 3D, D117)

 

Ainesosana käytetyn lihan tai maidon alkuperämaan ilmoittaminen on tullut pakolliseksi pakatuille elintarvikkeille. Valmisteilla on myös asetusmuutos, joka velvoittaisi ravintoloita ilmoittamaan aterioiden ainesosana käytetyn lihan ja kalan alkuperämaan. Vastuullisuudesta valttia eteläsavolaiselle ruoalle -hankkeen päätösseminaarissa saat ajantasaista tietoa raaka-aineiden alkuperän ilmoittamisesta.

 

Lainsäädäntöneuvos Anne Haikonen maa- ja metsätalousministeriöstä kertoo lainsäädännön velvoitteista alkuperämaan ilmoittamiseen ja valmisteilla olevan asetuksen tilanteesta. Hankintajohtaja Timo Ståhlström Fazer Food Services -yhtiöstä kertoo kokemuksia lihan ja kalan alkuperän vapaaehtoisesta ilmoittamisesta. Katso ohjelma kokonaisuudessaan 

 

Tilaisuus on maksuton ja sisältää kahvitarjoilun

 

Ilmoittautuminen 25.10. mennessä tämän linkin kautta

Lisätietoja: projektipäällikkö Pekka Turkki, pekka.turkki@xamk.fi, p. 040 507 9391

 

TERVETULOA!

 

Tilaisuus on Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Vastuullisuudesta valttia eteläsavolaiselle ruoalle -hankkeen päätösseminaari. Rahoittajana Etelä-Savon ELY-keskus EU:n maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.

Jaa sivu