Shake-hankkeen yritysvierailu 7.3.2018 Kartanokierros Juvalla

Shake-hankkeen yritysvierailu 7.3.2018 ”Kartanokierros Juvalla”

Shake-hanke järjestää keskiviikkona 7.3.2018 klo 12-16 alueen opettajille ja oppilaitosten edustajille maksuttoman iltapäivään ajoittuvan yritysvierailuretken Juvalle. Kohteenamme ovat Partalan Kuninkaankartano ja Wehmaan kartano.

Ensimmäisenä yritysvierailukohteena on Partalan Kuninkaankartano ja sen tiloissa toimiva Juvan Juhla- ja majoituspalvelut Oy. Yrityksen palveluihin kuuluu yrittäjä Paula Tegelbergin mukaan tilausravintola-, juhla- ja kokouspalvelujen ohella majoitusta. Kuulemme lisää myös kartanon alueella toimivasta museosta ja kesäteatterista sekä perehdymme Tryffelikeskuksen edustajan johdolla juvalaiseen tryffelinkasvatukseen.

Toisena yritysvierailukohteenamme on Wehmaan kartano, jossa perehdymme elinvoimaisen luomutilan taustoihin ja tutustumme syksyllä avattuun Deli & Deco -kauppaan, kokoustilapalveluihin sekä englantilaistyyppiseen TeaHouse of Wehmais -teehuoneeseen. Vierailun päätteeksi AfternoonTea.

 

klo 12 lähtö tilausajobussilla Mikkelistä Xamkin kampukselta Patteristonkatu 3, D-talon päädystä kohti Juvaa
n. klo 12.45 saavumme Partalan Kuninkaankartanoon Juvalle, Huttulantie 1, Juva
klo 13-13.30 Partalan yritysesittely ja -kierros; kokous- ja juhlapalvelut, majoitus sekä museo ja kesäteatterin kuulumisia
klo 13.30 Tryffelinkasvatus Juvalla; tryffelikeskuksen toiminnan esittely
n. klo 13.50 jatkamme matkaa eteenpäin Wehmaan kartanoon, Pieksämäentie 234, Juva
klo 14 Wehmaan kartanon yritysesittely ja -kierros
n. klo 14.30 AfternoonTea ja omatoimista tutustumista Deli & Decoon
klo 15.30 lähtö paluumatkalle kohti Mikkeliä

 

 

(perillä Mikkelissä Xamkin kampuksella n. klo 16)

 

Tapahtuman järjestää SHAKE – innovaatiokokeilujen uusi malli -hanke, jota toteuttavat Xamk Pienyrityskeskus, Esedu, Otavan Opisto ja Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti ja joka saa Etelä-Savon ELY-keskuksen kautta EU:n Euroopan sosiaalirahaston osarahoitusta.