Sijoittamisen keskiviikko 2018

Järjestäjä
Kouvolan Osakesäästäjät ry

Tapahtumapaikka
Kouvola-talo, Simelius-sali

Sijoittamisen keskiviikko tarjoaa jälleen mielenkiintoisen kattauksen ajankohtaista asiaa sijoittamisesta niin aloittelijalle kuin konkarillekin. Tapahtuma muodostuu kahdesta tilaisuudesta, jotka molemmat ovat maksuttomia ja kaikille avoimia.

Päivätilaisuus klo 12.30 – 14.00 Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu,
Kasarmiravintolan auditorio (Paraatikenttä 5, Kouvola)

Lavalle nousevat Danske Bankin, Kymenlaakson Osuuspankin ja Nordean sijoitusasiantuntijat. Sijoituspaneelissa herätellään sijoitustoimintaa aloittelevia ja erityisesti nuoria pohtimaan, miten sijoittaminen kannattaisi aloittaa. Paneelin juontaa Kouvolan Lakritsin lakutehtailija Timo Nisula. Lavalle astuvat myös Nuoret Osakesäästäjät, jotka kertovat omista kokemuksistaan aloittelevina sijoittajina. Päivätilaisuudessa kuullaan myös mielenkiintoinen yritystarina virolahtelaisesta pienpanimosta Takatalo&Tompurista. Olutpanimon omistajat Mikko Suur-Uski ja Juha Kokkala paitsi valmistavat oluen, myös kasvattavat Kaski-olueen tarvittavan viljan omilla pelloillaan.

Päivätilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

 

Iltatilaisuus klo 18.00 – 20.30, Kouvola-talo, Simelius-Sali (Varuskuntakatu 11, Kouvola)

Johtaja Miia Hukari Nordeasta nostaa esille ympäristöasioiden, sosiaalisen vastuun sekä hallintotapa-asioiden huomioimisen sijoitustoiminnassa siten, että salkun tuotto- ja riskiprofiili paranevat. Danske Bankin johtaja Kalle Anttila puolestaan pohdiskelee, olisiko sijoituspäätösten tukena hyvä käyttää sijoittamisen personal traineria, kun yli puolet suomalaisista haluaa sijoituspäätöksilleen asiantuntijan tuen. Iltatilaisuuden julkkisvieraana nähdään yrittäjä, mediapersoona Lauri Salovaara, joka helmikuussa 2017 haastoi itsensä ja lupasi julkisesti tehdä itsestään miljonäärin 500 päivässä. Aika umpeutui heinäkuussa ja nyt saamme kuulla, kuinka hankkeessa kävi.

Illan antia pureskelleen vielä puheenvuorojen jälkeen lämpiössä, missä on mahdollisuus tutustua järjestäjien osastoihin cocktail-palojen kera.

Lisätietoa ohjelmasta ja tilaisuudesta tästä

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Kouvolan Kauppakerho, Kouvolan Liikemiesyhdistys, Kouvolan Nuorkauppakamari, Kouvolan seudun kauppakamariosasto, Danske, Nordea, OP Kymenlaakso

Ilmoittautumiset iltatilaisuudeen su 30.9.2018 mennessä. 

Lisätietoja: Satu Temonen, satu.temonen (at) op.fi, puh. 040 570 8013