Somekuntoon kesäksi!

Käytä muutama keväinen tunti yrityksesi sometekemisen ja oman hyvinvointisi vahvistamiseen.

Valmennuksesta saat tuoreimmat vinkit sekä sosiaalisen median hyödyntämiseen yrityksesi liiketoiminnassa että mielen & kehon hyvinvointiin.

Valmennus on suunnattu kymenlaaksolaisille pk-yrityksille, ja se on maksuton.

Treeniohjelmassa:

Verkkokoulutus ti 5.4. klo 8.30–10.00. Laita somekanavat minttiin ja ota hyvinvointi haltuun!

Onnistumisen anatomia: Kuinka saavuttaa tavoitteet, Eeva Bamford-Tammi/Valmennus Mielessä

Onnistuminen alkaa vahvasta itseluottamuksesta ja sisäisen motivaation tunnistamisesta. Kuljemme kohti omien vahvuuksien esille tuomista voimavarojen lisäämiseksi. Lopuksi pieni venyttelyhetki tuomaan energiaa ja keskittymistä päivään.

Myynti kasvuun some-markkinoinnilla, Taneli Katila/Ideal Digi

Sosiaalinen media on yrityksille pk-yrityksille elintärkeä markkinointikanava. Tässä käytännönläheisessä koulutuksessa opit konkreettisesti, miten pk-yritys voi tehdä tuloksellista some-markkinointia parhaiden käytäntöjen mukaisesti.

Verkkokoulutus ti 12.4. klo 8.30–10.00. Tee hyvää somessa ja sielussa.

Kiireestä rauhaan: Stressinhallinta ja palautuminen some-maailmasta, Eeva Bamford-Tammi/Valmennus Mielessä

Miten erottaa työ vapaa-ajasta ja pitää some-taukoja? Pureudumme stressin anatomiaan ja palautumisen merkitykseen. Rentoutusharjoitus tuo voimavaroja arkeen.

Videoilla tehoja some-markkinointiin, Taneli Katila/Ideal Digi

Videoiden rooli kasvaa koko ajan sosiaalisessa mediassa, mutta miten pk-yrityksen kannattaa hyödyntää videoita somemarkkinoinnissa käytännössä? Millaiset ovat erilaisten videoformaattien mahdollisuudet somessa?

LIVE-tilaisuus to 21.4. klo 13.00–15.30, merikeskus vellamon ahti ja kaija -opetustilat: Hyvinvointia ja somea!

Kuuntele huippupuhujia, nauti hyvää tekevä välipala ja hae somevinkit!

Live-tapahtumassa paikkoja 45 ensimmäiselle. Tilaisuus järjestetään Merikeskus Vellamossa, Ahti ja Kaija -opetustilat, os. Tornatorintie 99, Kotka.

Vinkit maksettuun some-mainontaan, Taneli Katila/Ideal Digi

Maksetun mainonnan merkitys sosiaalisessa mediassa kasvaa koko ajan. Sosiaalisen median kanavat tarjoavatkin mainostajalle ensiluokkaiset kohdentamisvaihtoehdot tuloksellisen mainonnan tekemiseen. Tässä koulutuksessa saat käytännön vinkkejä maksettuun mainontaan sekä opit, miten vältät yleisimmät sudenkuopat.

Pekka Hyysalo

Tähtipuhujana FightBack -brändistä tunnettu Pekka Hyysalo!

Pekka välittää toivoa, positiivista ajattelua, tahdonvoimaa ja periksiantamattomuutta kaikenlaisissa elämäntilanteissa teemalla ”Kurkota taivaisiin”.

Valmentajat:

Huipputreenit sosiaalisen median hyödyntämiseen vetää kokenut digitaalisen markkinoinnin ja myynnin ammattilainen Taneli Katila Ideal Digi Oy:stä. Taneli on auttanut yli 150 yritystä ja organisaatioita hyödyntämään somea parhaiden käytäntöjen mukaisesti. Taneli-Katila-Ideal-Digi
Hyvinvointivalmentajana toimii sertifioitu Business Coach ja kokenut kouluttaja Eeva Bamford-Tammi Valmennus Mielessä Oy:stä. Eeva on ollut jalkauttamassa työhyvinvointia useissa yrityksissä sekä henkisen että fyysisen hyvinvoinnin näkökulmasta. Hänen lähestymistapansa on ratkaisukeskeinen ja voimauttava. Eeva Bamford-Tammi

Ilmoittaudu mukaan treeneihin pian tästä linkistä

paikkoja on rajoitetusti!

Huomioithan että valmennuksen osioista ei tehdä tallenteita.

Valmennuksen järjestää Xamkin ja Cursorin yhteinen Yrittäjän tukiverkko 2.0 -hanke, jota rahoittaa Kymenlaakson liitto, MOKRA-rahoitus.

Somekuntoon kesäksi on samalla Yrittäjän tukiverkko -hankekokonaisuuden viimeinen valmennus. Sen myötä kiitämme lämpimästi kaikkia hankkeeseen osallistuneita!