Somevaikuttamisen murros

Oletko ikinä miettinyt mitä vaikuttajamarkkinointi on? Tai keitä edes ne vaikuttajat ovat ja mistä heitä löytää? Entä kuinka sinä yrittäjänä voisit hyötyä vaikuttajamarkkinoinnista?

Yrittäjän päivänä 5.9. selvitämme perinpohjaisesti, mitä vaikuttajamarkkinointi on. Jos et ole vielä aiemmin törmännyt aiemmin mainittuun ilmiöön tai hyödyntänyt tätä markkinoinnin muotoa niin tämä on tilaisuutesi. Paljastettakoon, että vaikuttajamarkkinoinnilla tarkoitetaan kun kohderyhmää tavoitellaan kiertoteitse erillisen henkilön, vaikuttajan, kautta sen sijaan, että itse markkinoitaisiin tuotetta tai palvelua suoraan kohdeyleisölle. Vaikuttaja voi olla kuka tahansa henkilö, jonka mielipidettä kuunnellaan. Aiemmin vaikuttajia olivat pääasiassa artistit, näyttelijät, urheilijat ja muut julkkikset mutta sosiaalinen media on avannut väylän kenelle tahansa.

Olemme kutsuneet Mikkeliin paikan päälle Kerttu Pylvänäisen, kuka on monelle tuttu Modernisti Kodikas -sisustusblogistaan, alustamaan teemaa ja juontamaan tilaisuutta sekä pääpuhujiksi Mimmit sijoittaa -median toimitusjohtajan Pia-Maria Nickströmin ja päätuottajan Hanna Tikanderin.

Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen. 60 ensimmäiseksi ilmoittautunutta mahtuu mukaan. Ilmoittautuminen päättyy 1.9.

Tapahtuman järjestävät Xamkin Digiportaat 2.0 ja Yrittäjyyden Kolmas Aalto -hankkeet ja Etelä-Savon Yrittäjät. Hankkeita rahoittaa Etelä-Savon ELY-keskus ESR-rahastosta.

 

AIKATAULU

Klo

16.00 Kahvitarjoilu

16.30 Kerttu Pylvänäinen avaa tilaisuuden ja kertoo vaikuttajamarkkinoinnista yleisesti ja yrityskäytössä

17.00 Mimmit sijoittaa puhuvat yhteistyöstä vaikuttajamarkkinoinnissa

17.40 Yhteinen loppuyhteenveto ja kysymyksien aika

 

Ilmoittaudu mukaan N-Y-T nyt! Opi miten hyödynnät vaikuttajia yrityksesi markkinoinnissa, delegoi, valloita ja hallitse someviidakossa.