TEEHETKI #nuoretjaosallisuus – Nuorten osallisuus harrastus- ja järjestötoiminnassa

Kuppi teetä, ole hyvä!

 

Tule kuulolle nuorisoalan osaamiskeskusten TEEHETKI #nuoretjaosallisuus -puheenvuoroon perjantaina 10.9.2021 klo 13-13.20.

Keitä teetä, istu alas, puhaltele kuumat höyryt pois ja liity kuulolle!

 

Osaamiskeskusten osallisuusryhmä

 

Nuorisoalan osaamiskeskukset muodostavat yhteisen osallisuuden teemaryhmänsä. Osaamiskeskusten muita yhteisesti koordinoituja teemaryhmiä ovat ruotsinkielisen toiminnan koordinaatioryhmä ja osaamiskeskusten tiedontuotanto.

 

Kuppi teetä, ole hyvä!

 

Nuorisoalan osaamiskeskusten osallisuuden teemaryhmä tuottaa tietoiskusarjan kattoteemalla nuorten osallisuus. Osaamiskeskusten tietopääoma nuorten osallisuudesta on runsasta, ja kaikki lähestyvät aihetta eri näkökulmista ja kokemuksilla. Siksi asiantuntijapuheenvuorojen tarjonnassa tulee olemaan rikkautta.

 

Tietoiskusarjalla halutaan tukea kaikkia nuoren parissa toimivia aikuisia, kuten viranhaltijoita, järjestöjen työntekijöitä, nuorisotyöntekijöitä ja alan opiskelijoita. Ne on suunniteltu lyhyiksi ja teräviksi puheenvuoroiksi herättelemään ajatuksia ja antamaan inspiraatiota omaan työhön.

 

Tietoiskusarja TEEHETKI #nuortenosallisuus toteutetaan noin kolmen viikon välein perjantaisin klo 13-13.20. Mainokset ja linkit TEEHETKIin löytyvät Ajankohtaista-palstalta aina noin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta.

 

Aikaisemmin järjestettyjen TEEHETKI #nuortenosallisuus –puheenvuorojen tallenteet löytyvät osoitteesta: https://nuoretjaosallisuus.fi/osaamiskeskusten-osallisuusryhma/