Todellisuuden murros – osaako yrityksesi kasvaa mukana?

Tekoäly | Tietoturva | Varautuminen

Tekoäly työelämässä – mahdollisuudet ja uhat. Entä miten on tietoturvan laita?

ChatGPT:n käyttö jokapäiväisessä työssä ei ole enää tieteiskirjallisuutta. Uuden paradigman, ajattelutavan tuomat mahdollisuudet ja uhat vaikuttavat jokaiseen työtehtävään ja toimintoon eikä vanhaan ole enää paluuta. Onko edessä maailmanloppu ja Skynet vai utopia, jossa voimme tulevaisuudessa keskittyä vain itsellemme miellyttäviin asioihin?

Huippupuhujana valkohattuhakkeri, kyberturvallisuusjohtaja ja Disobeyn perustaja Benjamin Särkkä!

Benjamin Särkkä on tietoturvaan intohimoisesti suhtautuva hakkeri, joka on perustanut Pohjoismaiden suurimman tietoturvatapahtuman Disobeyn, esiintynyt suositussa Team Whack TV-ohjelmassa ja työskentelee kyberturvallisuusjohtajana Loihde Trustissa.

TiVi-lehti valitsi Benjaminin vuoden 2020 ICT-Vaikuttajaksi perusteluin: ”Särkkä on antanut valkohattuhakkereille kasvot ja tuonut ilmiön laajempaan tietoisuuteen. Hän osaa puhua tietoturvasta ymmärrettävästi ja avata monimutkaisia ilmiöitä laajoille ihmisjoukoille”.

 Benjamin Särkkä

 

Osallistu maksuttomaan webinaariin ma 19.6. klo 14–15.30!

Osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautuneille sähköpostitse lähempänä webinaarin ajankohtaa.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä

Kymenlaaksolaisille yrityksille ja organisaatioille suunnatun webinaarin järjestää Xamkin toteuttama KyberReact Kymi22– Last Call -hanke, jota rahoittaa Kymenlaakson liitto, Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukeminen (AKKE) -rahoitus.

Sivun yläkuva: Tyler Lastovich, Unsplash.