Trackathon 2018

Mitä?

Trackathon 2018 on Varikko-hankkeen järjestämä innovointitapahtuma, jossa pääset tuomaan esille oman näkemyksesi ja ideasi tulevaisuuden oppimisympäristöstä. Tapahtuman haasteen asettaja, Liikenneviraston ratatekninen oppimiskeskus, haluaa kuunnella opiskelijoita ja kehittää toimintaansa oppijalähtöisesti.

Miksi osallistua?

Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden tutustua rautatiemaailmaan, kehittää omaa osaamista, haastaa käsityksiä oppimisympäristöistä, verkostoitua ja viettää aika rennosti oppien. Tapahtumassa on maksuton lounas ja kahvitarjoilut. Lisäksi sinulla on tiimisi kanssa mahdollisuus voittaa rahanarvoisia etuja:

  • Maksuton ratatyöturvallisuuskoulutus voittajatiimin jäsenille (Koulutuksen kesto on yksi päivä ja sen arvo on n.180 euroa. Tämä kurssi on edellytys rautatiealueella liikkumiselle ja työskentelylle. Koulutus on voimassa 5 vuotta. Vastaava esimerkki tehdas- ym. ympäristöissä on työturvallisuuskortti.)
  • Mahdollisuus voittaa elämys pakopelikontissa, katso lisää https://www.youtube.com/watch?v=P4qbZ0GF_5M
  • Lisäksi Varikko-tuotepalkintoja
  • Kaikille osallistujille Xamk Varikko -beanie


Missä?

Tapahtumapaikkana on Liikenneviraston ratatekninen oppimiskeskus, Kouvola

Katso tapahtuman tarkemmat tiedot ja aikataulu esitteestämme: Trackathon esite

Osallistujilla on mahdollisuus saada yksi opintopiste osallistumisesta tapahtumaan. Opintopisteen saamiseksi täytät tapahtuman aikana työkirjaa, jolla todennetaan osallistumiseen käytetty panos ja osallistumisestasi oppimasi asiat sekä innovointiryhmäsi ideoinnin tulokset.

Osallistuminen ei edellytä opintopisteiden kerryttämistä.

Sovi opintopisteiden sijoittumisesta opintosuunnitelmaasi ohjaavan opettajasi kanssa.

 

Ilmoittaudu heti: https://bit.ly/2xWUzKb
20 ensimmäistä mahtuu mukaan!

 

Lisätietoja:

Tuomo Kettula
projektipäällikkö
tuomo.kettula@xamk.fi