Tulevaisuuden kestävä hyvinvointi -tapahtuma 10.-11.11.2022 Mikkelissä

Tulevaisuuden kestävä hyvinvointi on monialainen tapahtuma kaikille työelämästä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille.

Tapahtumassa verkostoidutaan, sekä jaetaan ajankohtaista tietoa ja uusia näkökulmia.

 

Vuoden 2022 teemana on tulevaisuuden näkymät hyvinvointi-, matkailu- ja ruokapalvelualalla.

  • Tapahtuma on maksuton.
  • Järjestäjinä Xamk Vaikuttavat hyvinvointipalvelut ja Vastuulliset ruokapalvelut.
  • Luvassa on mielenkiintoisia asiantuntijapuheenvuoroja ja kokemuksellista sivuohjelmaa.
  • Voit osallistua tapahtumaan paikan päällä Mikkelin Saimaa Stadiumilla tai etänä mistä vain.

 

Monenlaista ohjelmaa Saimaa Stadiumilla, Active Life Labilla ja virtuaalisesti!

Voit osallistua tapahtumaan livenä tai etänä. Tapahtuma alkaa torstaina 10.11.2022 klo 9 avauspuheenvuorolla Mikkelin Saimaa Stadiumilta, jonka jälkeen siirrytään asiantuntijoiden puheenvuoroihin. Tapahtumaan ilmoittautuneet voivat tulla katsomaan esiintymisiä Saimaa Stadiumin Vire-tilaan 2. kerroksessa, tai katsoa esityksiä striimattuna Youtubesta. Esiintyjät voi tavata myös virtuaalisesti Kumospace-verkkoalustalla. Katso tapahtuman esiintyjäaikataulu täältä.

Puheenvuorojen rinnalla on mahdollista osallistua erilaisiin sivuohjelmiin Active Life Labin tiloissa Saimaa Stadiumin 2. kerroksessa:

  • Lepo- ja Syke-tiloissa on kokeiltavissa erilaisia VR- ja AR-pelejä. Sieltä löytyy myös OiOi-seinällä varustettu työskentelytila, jonne voit vetäytyä hengähtämään virtuaalisen luonnon pariin.
  • Smart Gym -kierroksella pääset tutustumaan lähemmin Älysalin eri laitteisiin ja toimintoihin. Älysalilta löytyy esimerkiksi kuntosalilaitteilla pelattavia pelejä, ja lihasaktiivisuuden tutkimiseen voit päästä tutustumaan EMG-shortsien avulla.

 

 

Katso tapahtuman tarkemmat sisällöt ja ilmoittaudu täällä: https://activelifelab.fi/tapahtumat/tulevaisuuden-kestava-hyvinvointi/