Turvallisuusjohtaminen

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu (Xamk) järjestää Osaava teknologiaklusteri 2025 – OSKU 2025 -hankkeen puitteissa seminaarin aiheesta Turvallisuusjohtaminen. Seminaarin pitää Turvallisuusalan lehtori Jyrki Haapala Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulusta. Kohderyhmänä ovat yritysten turvallisuudesta vastaavat henkilöt ja johto.

Muuttuvassa toiminta- ja turvallisuusympäristössä turvallisuusjohtamisen tiedot ja taidot korostuvat yritystoiminnassa. Yhteiskuntaan ja yritystoimintaan kohdistuvissa kriiseissä menestyvät ne yritykset, jotka ovat varautuneet riskeihin ja tämän seurauksena selviytyvät paremmin kriisitilanteissa.

Paikka

Xamk Mikkelin kampus, luokka D127 (D-rakennus), Patteristonkatu 3, Mikkeli

Linkki: Xamk Mikkeli, kampuskartta (PDF)

OHJELMA

Perjantai 20.5.2022, klo 9 – 15

  • 9:00 – 10:30 Yritysturvallisuus
    • Kahvitauko
  • 10:45 – 11:15 Yritysturvallisuus jatkuu
    • Lounastauko
  • 12:00 – 13:30 Riskienhallinta
    • Kahvitauko
  • 13.45 – 15:00 Kriisijohtaminen ja kriisiviestintä.

Lounastauko kello 11:15-12:00 (omakustanteinen, esim. vieressä oleva Ravintola Talli, p. 0153 557 419, ravintolatalli@xamk.fi)

ILMOITTAUTUMINEN

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen ennakkoon 19.5.2022 kello 12:00 mennessä: Linkki ilmoittautumissivulle .

Otamme tapahtumaan varausjärjestyksessä 40 osallistujaa, jonotusasetus on käytössä ilmoittautumissivulla.

Pidätämme oikeuden tapahtumahetkellä voimassa olevien koronamääräysten perusteella muuttaa osallistujamäärää, siirtää ajankohtaa tai perua tapahtuman. Tiedotamme  ilmoittautumistietosi perusteella mahdollisista muutoksista.

TULE VAIN TERVEENÄ TAPAHTUMAAN, KIITOS!

ASIANTUNTIJA

Jyrki Haapala, Turvallisuusalan lehtori, Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu, liiketalous. Jyrki Haapala työskentelee turvallisuusalan lehtorina Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa liiketalouden koulutusyksikössä. Opetusaloina ovat mm. yhteiskunnan turvallisuusstrategia ja yksityinen turvallisuusala sen toteuttajana sekä yritysturvallisuusosaaminen (sisältäen riskien- ja kriisinhallinnan sekä kriisi- ja turvallisuusjohtamisen). Haapalan vankka yli 36 vuoden työkokemus poliisihallinnon eri tehtävissä tuo opetukseen laajan kokemuksen yhteiskunnan sisäisestä turvallisuudesta ja ihmisten johtamisesta.

LISÄTIETOJA

Ari Mielo, OSKU 2025 Projektiasiantuntija, ari.mielo(at)xamk.fi