Uuden yrittäjyyden iltapäivä Pieksämäellä

Tämä maksuton tapahtuma on suunnattu kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille ja yrittäjyyttä pohtiville. Olet sitten opiskelija, opettaja, uutta uraa miettivä, alkava yrittäjä tai vain yrittäjyydestä kiinnostunut – olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Tapahtumassa saat sukeltaa yrittäjyyteen innostavasti ja monipuolisesti. Saat tietoa niin kevytyrittäjyydestä, 4H-yrityksestä kuin osuuskuntayrittäjyydestä. Kuulet ajankohtaisia vinkkejä opiskelijayrittäjyyden tukemiseen ja pääset tutustumaan Seurakuntaopiston Osuuskunta Aarrekampuksen toimintaan. Opit miten kaupungin yrityspalvelut, TE-Toimisto ja Etelä-Savon ELY-keskus palvelevat ja auttavat yrittäjyysasioissa. Tapaat myös toimivia yrittäjiä, jotka kertovat tarinoita omasta arjestaan.

 

Aika: ke 4.9. klo 12-15

Paikka: Pieksämäen Veturitallit, Veturitori

 

Tapahtuman ohjelma

Klo 12.00 – 12.40 Inspiroivat Yrittäjyystarinat
Vuoden nuori yrittäjä Jarna Kaplas, Konttiravintola Morton

Klo 12.40 – 13.00 Hauenkita liikeideakilpailun startti
Oletko sinä Hauenkita liikeideakilpailun tuleva voittaja? Tule kuuntelemaan, miten juuri sinä voit osallistua kilpailuun. Tänä vuonna osallistu-minen on mahdollista kaikille pieksämäkeläisille yksilöille ja tiimeille.

Klo 12.00 – 15.00 Toimintaa ja tietoa kumppaniständeillä
Ota aikaa ja tutustu yrittäjyyden asiantuntijoiden laajaan kirjoon. Käy säkenöiviä keskusteluja ja opi uutta yrittäjyyden maailmasta.

 

Osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista.

 

Kysy lisätietoja: Aluepäällikkö Tapu Holttinen, puh. 040 190 5769, tapu.holttinen@xamk.fi

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Pieksämäen kaupungin yrityspalvelut sekä Roihu-hanke.