Valmiussuunnittelu sote-alan yrityksissä ja yhdistyksissä Etelä-Savossa

Valmiussuunnittelu on tärkeä osa sosiaali- ja terveydenhuollon varautumistyötä, mutta myös tulevaisuuden kilpailuetu sekä osoitus luotettavasta sopimuskumppanista.

TUTU-hanke tarjoaa tukea valmiussuunnitteluun ja käynnistää prosessin, jonka aikana teillä on mahdollisuus työstää edelleen ja/tai saattaa loppuun organisaationne valmiussuunnitelma osana jatkuvuuden- ja kriisinhallintaa sekä varautumista.

Prosessi on 4-osainen ja alkaa 3.12.2020 Savonlinnassa lähitapaamisena. Matkan aikana pääsette verkostoitumaan ja jakamaan aiheeseen liittyvä ajatuksia muiden vertaisten toimijoiden kanssa.

Aiheen alustajina

  • Kaisu Räisänen, tradenomi YAMK, turvallisuusjohtaminen. Valmiussuunnitelman laatiminen yksityisen terveysalan toimijan häiriötilanteidenhallinnan tueksi.
  • Kari Saarelainen, valmiuskoordinaattori/Sosteri ja Seppo Hujanen, turvallisuuspäällikkö/ Essote. Järjestäjätahon terveiset valmiussuunnitteluun sekä ajatuksia yhteistyöstä sen tukemiseksi.

 

Mikäli kiinnostuit ja organisaatiosi tarvitsee tukea suunnittelussa, ota yhteyttä satu.pulkkinen@xamk.fi tai 040 151 1635, niin kerron lisää kokonaisuudesta.

Mukaan mahtuu 5 ensimmäistä. 

Tilaisuus on osa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun toteuttamaa Tukea tuottavuuteen – sote-alan yritykset uudelle aikakaudelle (TUTU) -hanketta, joka saa Etelä-Savon ELY-keskuksen kautta Euroopan sosiaalirahaston osarahoitusta.